Vloeren

Ontdek ons ruime assoritment aan parket, fineer parket, laminaat en lederen vloeren.

Vloeren

Welke vloer past bij jou? Kom meer te weten over de verschillende patronen, materialen en afwerkingen.

Hongaarse punt

De Hongaarse punt is een klassieke patroonvloer die wordt gekenmerkt door zijn scherpe punt. De uitstraling van de vloer is naar wens samen te stellen, van klassiek tot modern.

Plankenvloeren

Een plankenvloer is een tijdloze parketvloer die altijd populair is geweest met eindeloos veel mogelijkheden, denk aan: de houtsoort, breedtes, lengtes, behandelingen zoals bijvoorbeeld roken of verouderen. Kom meer te weten en ontdek jouw droomvloer!

Visgraat

Visgraat of toch een visgraat elleboog, ken jij het verschil? Lees snel verder en kom meer te weten over de verschillende houtsoorten, zoals parket, formaten en afwerkingen.

Stroken

Een patroon vergelijkbaar met een rechte plank maar dan met smalle delen en kortere lengtes. Een stroken vloer heeft een geheel eigen uitstraling met eindeloos veel mogelijkheden. Meer weten? Lees snel verder.

Patroon

Welk patroon kies jij? Eigenlijk is bijna alles mogelijk, denk aan: de Mension Wave, Kubus, Versailles, Molenwiek, Meyerinck, Slide, Foxtrot, Medoc etc. Meer weten? Lees snel verder.

Laminaat

Laminaat van topkwaliteit met de uitstraling van echt hout en het gemak van laminaat. Meer weten? Lees snel verder.

Leder

Samen met Alphenberg Leather bieden wij de mogelijkheid aan om vloeren, wanden, plafonds en zelfs trappen te bekleden met leder. De producten van Alphenberg Leather stralen luxe, klasse en kwaliteit uit. Meer weten? Lees snel verder.

Bezoek onze showroom

Kom bij ons langs of maak een afspraak. 

Openingstijden

Maandag

Dinsdag

Woensdag 

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag 

Zondag

Feestdagen

13:30     –     17:30

10:00     –     17:30

10:00     –     17:30

10:00     –     17:30

10:00     –     17:30

10:00     –     16:00

Gesloten

Gesloten