Overig

Onze dienstverlening gaat verder met het voorzien van de juiste onderhoudsproducten, luchtbevochtigers en matten. Benieuwd naar wandbekleding van Alphenberg? Ook hierin helpen we je graag verder.

Trapbekleding Bauwerk

Services

Vloerenhuis Amsterdam is een traditioneel parketbedrijf wat zich sinds 1908 bezighoudt met alle denkbare werkzaamheden op het gebied van parket-, planken- en laminaatvloeren. Het bieden van de juiste onderhoudsmiddelen, luchtbevochtigers en matten mag hier niet aan ontbreken. Onze service gaat nog verder door te faciliteren bij de aanleg van vloerverwarming, het regelen van een schilder, de verhuislift en een verhuizer. Wij kennen de partijen waarmee we samenwerken stuk voor stuk zodat je verzekerd bent van een succesvolle uitvoering. 

Assortiment

We hebben een breed assortiment met allerlei producten die doen wat je ervan verwacht. We hebben de volgende merken opgenomen in ons assortiment: Floor Service, Rigo Verffabriek, Rubio Monocoat, Osmo, Lecol, Parky, Listone Giordano, Bauwerk en WOCA. Zit jouw product er niet tussen? Neem contact op, we denken graag met je mee.

Advies nodig?

Neem contact op of vraag een offerte aan voor een persoonlijk advies, kostenindicatie en inschatting van de benodigde werkdagen.