Douwes Dekker

Passend bij elke woonstijl!
Douwes Dekker tegellaminaat

Laminaat van Douwes Dekker

De laminaat vloeren zijn al 20 jaar bekend en inmiddels een begrip. Het laminaat van Douwes Dekker bestaat uit een met kunsthars geïmpregneerde decor laag op een stabiel, watervaste HDF drager met een kliksysteem. De laminaat vloeren worden altijd zwevend gelegd. De laminaat vloeren van Douwes Dekker zijn uitstekend bestand tegen krassen, vallende voorwerpen en vlekken. Het zijn onderhoudsarme vloeren wat betekent dat ze geen speciaal onderhoud nodig hebben. Binnen de collectie van Douwes Dekker is er een groot aanbod aan kleuren op laminaat vloeren met verschillende formaten.

Projecten met Douwes Dekker

Douwes Dekker wordt vaak gekozen vanwege het ontwerp van de vloer, de kleuren en de kwaliteit die geleverd wordt. Het merk staat dan ook bekend om het maken van laminaat vloeren van hoge kwaliteit en dat doen ze met de modernste productiemethoden. Het zijn laminaat vloeren die lang mee gaan en het is ook een duurzame vloer.

Douwes Dekker heeft maar liefs acht collecties; Sympathiek, Elegant, Galant, Opgewerkt, Spontaan, Enthousiast, Krachtig en Trots. De collecties verschillen in breedte en in lengte. Naast de formaten verschillen ze ook van kleur en oppervlakte bewerking. Sommige laminaat vloeren hebben een lichte borsteling waar andere een volledig vlakke oppervlakte hebben.

Het leggen van een Douwes Dekker vloer is heel eenvoudig door de klik verbinding. Met de juiste ondervloer en een laminaat knipper kom je een heel eind. De vloeren zijn licht van gewicht en daardoor ook makkelijk in de verbinding te krijgen.

Ja, Douwes Dekker is geschikt in combinatie met vloerverwarming. Door de dunne laminaat vloer is de RC-waarde erg laag en kan de laminaat vloer in alle situaties toegepast worden.

Vraag een offerte aan voor een Douwes Dekker