Versailles vloer

Ervaar koninklijke grandeur: versailles vloeren voor een vleugje historische luxe in je huis

Versailles parket vloer

Informatie over versailles vloeren

De Versailles vloer, vernoemd naar de beroemde zalen van het Paleis van Versailles, is meer dan alleen een houtenvloer; het is een stukje geschiedenis in je eigen huis. Deze prachtige vloeren, gekenmerkt door hun unieke patroon van ingelegd hout, zijn een toonbeeld van ambachtelijke precisie en esthetische finesse. Oorspronkelijk ontworpen in de 17e eeuw voor de Franse adel, brengen Versailles vloeren een gevoel van koninklijke grandeur en tijdloze elegantie in elke ruimte.

Bij Vloerenhuis combineren we deze historische charme met moderne technieken en materialen om een vloer te creëren die zowel luxueus als duurzaam is. Elk plankje wordt zorgvuldig geselecteerd en vakkundig samengevoegd om het kenmerkende geometrische patroon te vormen, wat resulteert in een vloer die zowel visueel verbluffend als uitzonderlijk sterk is.

Een Versailles vloer van Vloerenhuis is niet alleen een investering in schoonheid, maar ook in kwaliteit. Deze vloeren zijn bestand tegen de tand des tijds en bieden een unieke blend van luxe en functionaliteit. Ze passen perfect in zowel klassieke als hedendaagse interieurs, waardoor ze een veelzijdige keuze zijn voor diegenen die hun woning willen verrijken met een vleugje geschiedenis en elegantie. Met een Versailles vloer haal je een stukje koninklijke pracht in huis en creëer je een sfeer van ongeëvenaarde luxe en stijl.

Voorbeelden van Versailles vloeren

Laat je inspireren: prachtige voorbeelden in diverse interieurs

FAQ

Onze Versailles vloeren zijn uniek omdat ze zijn aangepast aan de ruimte waarin de Versailles vloer komt te liggen. Dit type vloer verdient geen standaard maat, de vloer komt pas tot leven als de maatvoering in synergie is met de ruimte. Daarom kijken we wat bij jouw situatie het beste aansluit. Aan de hand daarvan gaan we de Versailles vloer verder samenstellen door deze aan te bieden in de gewenste eiken sortering, kleur en behandeling. 

Versailles vloeren zijn ongekend bijzonder door het ingewikkelde patroon en de historische betekenis, gecombineerd met moderne technieken en materialen. Dit zorgt voor een vloer die niet alleen esthetisch verbluffend is, maar ook uitzonderlijk duurzaam.

Een Versailles vloer voegt een element van tijdloze elegantie en luxe toe aan elke ruimte. Het complexe patroon en de rijke geschiedenis maken het een opvallende toevoeging die zowel in klassieke als moderne interieurs past.

Versailles vloeren vereisen onderhoud om hun schoonheid te behouden. De frequentie van het onderhoud is afhankelijk van de gekozen behandeling. Daarom biedt het Vloerenhuis een persoonlijk onderhoudsadvies aan en professionele diensten om je Versailles vloer in topconditie te houden.

Ja, ons team werkt nauw samen met klanten om een Versailles vloer op maat te maken die perfect aansluit bij hun interieurstijl en persoonlijke voorkeuren. Zowel het formaat, kleur en bewerking van de vloer kan geheel naar wens samengesteld worden bij een Versailles vloer. Het formaat is heel belangrijk bij dit type, je wilt namelijk goed uitkomen in de ruimte. Op de foto hiernaast is er bijvoorbeeld gekozen voor een afwijkende maat. Als de wens er is om de vloer een rustiekere uitstraling te geven dan is ook dit geen probleem. Kortom: iedere Versailles vloer is uniek! Neem contact met ons op voor meer informatie.

Bezoek onze website, stuur ons een e-mail of bel ons voor een persoonlijk consult. Ons deskundige team helpt je graag met al je vragen over onze Versailles vloeren.

 

Op zoek naar een Versailles vloer?

Neem contact op of vraag een offerte aan voor persoonlijk advies, kostenindicatie en inschatting van de benodigde werkdagen.