QuickStep

Prestatie en schoonheid, het beste van twee werelden in één

Laminaat vloeren van QuickStep

De laminaat vloeren van QuickStep staan bekend om hun kwaliteit en uitstraling. De laminaat vloeren hebben een natuurlijke uitstraling, zijn kras & vlekkenbestendig en 100% waterbestendig door een speciale coating. Binnen de QuickStep collectie zijn er veel kleuren en afwerkingen beschikbaar. Zo zijn er oppervlaktes die volledig vlak zijn, een lichte borsteling hebben en kan je kiezen voor lange of juist korte planken. De variatie aan kleuren zorgt ervoor dat er altijd wel een passende laminaat vloer is.

Projecten met QuickStep

Onze klanten kiezen vaak voor QuickStep laminaat vanwege de kwaliteit en de slijtvastheid van het laminaat. Het laminaat staat voor jarenlang plezier en heeft veel praktische voordelen. De laminaat vloeren zijn waterbestendig door de HydroSeal coating en zijn bovendien bestand tegen een stootje. De betaalbare prijs is ook een belangrijke drijfveer voor veel mensen om te kiezen voor laminaat. Het laminaat is ideaal voor op vloerverwarming en kan gelegd worden in een woonsituatie met beneden buren.

Bij het Vloerenhuis Amsterdam hebben we zes collecties, de capture (signature), Impressive, Creo, Eligna, Largo en de Majestic.

Het leggen van een QuickStep vloer is eenvoudig door de klik verbinding die QuickStep zelf bedacht heeft. Dit ingenieuze systeem, Uniclic, is een gepatenteerde techniek. Het enige wat je nog nodig hebt is de juiste ondervloer en goed gereedschap om de vloer te leggen. Mocht je zelf aan de slag gaan dan raden we aan om een laminaat knipper te gebruiken of een zaagtafel.

Ja, de vloeren van QuickStep zijn uitermate geschikt op vloerverwarming. De vloerdelen zijn vaak maar 8 of 9 mm dik en daardoor hebben de vloeren een hele lage warmte weerstand.

Vraag een offerte aan voor een QuickStep