Trapbekleding

Een perfecte aansluiting tussen vloer en trap? Dit kan bij het Vloerenhuis Amsterdam in vrijwel elke houtsoort, vorm en afwerking.

Trapbekleding Bauwerk

Mogelijkheden

De keuze mogelijkheden zijn eindeloos als het gaat om houten trappen, van de dikte tot aan de vorm; alles wordt exact op maat gemaakt door onze parketteurs. Een bestaande trap schuren en behandelen is ook geen probleem.

Vaak kiezen onze klanten voor een houten trap om eenheid te creëren met de vloer. Niets evenaart immers de warme en natuurlijke uitstraling van hout. Ons team gaat dan ook zorgvuldig aan de slag om de vloer en trap met elkaar te matchen. Samen zorgen we ervoor dat jouw trap een echte blikvanger wordt in huis! Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op via onderstaande button.

Werkwijze

De start van het traject begint met een zorgvuldige evaluatie van de huidige situatie. Als er al een eiken houten trap aanwezig is, gaan we eerst kijken of deze behandeld en geschuurd kan worden. In het geval dat dit geen optie is en/of als er speciale wensen zijn gaan we over op het bekleden van de trap treden.

De transformatie van de trap begint met het maken van mallen. Deze mallen worden op locatie gebruikt om de trappanelen op maat te maken. Afhankelijk van de gekozen afwerking, worden de trap panelen behandeld in onze werkplaats of op locatie. Nadat alles perfect op maat is gemaakt worden de trappanelen geplaatst. Tijdens het plaatsen letten onze parketteurs erop dat alles haarfijn aansluit. Het resultaat? Bekijk onze foto’s en doe inspiratie op voor jouw traprenovatie! 

Projecten met Trapbekleding

Benieuwd naar de uitstraling van trapbekleding? Bekijk onze projecten en laat je inspireren!

Welke type trap heb jij in gedachte? Wederom zijn de mogelijkheden eindeloos qua type trap afwerking. 

De bekendste trap is toch wel de open trap, er zijn geen verticale planken aanwezig ook wel bekend als stootborden. In het verlengde van dit trap type ligt dan de gesloten trap met stootborden. Naast deze trap soorten kennen we nog: Zwevende trap, Luie en steile trap, zoldertrap, keepboomtrap, Z-trap, Bloktrap en de Bolzen trap. Belangrijk uitgangspunt in de keuze mogelijkheid is de vorm van de huidige trap.

Uniek! In samenwerking met Alphenberg Leather bieden wij ook lederen trappen aan. Ga voor een totaal andere uitstraling met een lederen trap bekleding.

Binnen het assoritment van leer hebben we verschillende kleuren, vormen en structuren. Kom bij ons langs in de showroom en ontdek de mogelijkheden.

Er zijn verschillende houtsoorten mogelijk voor het bekleden van een houten trap, namelijk: eiken hout, mahonie hout, noten hout, grenen hout en essen hout.

Een andere houtsoort in gedachte? Neem contact met ons op en we nemen graag de mogelijkheden met je door.

Een houten trap bekleding wordt vaak gekozen om eenheid te creëren in het interieur. Een andere reden is dat hout een warme en natuurlijke uitstraling heeft.

Een ander voordeel van hout is dat het een duurzaam materiaal is dat lang mee gaat. Zo is het mogelijk om eventuele schades te herstellen of de kleur van de trap aan te passen aan de mode trend van dat moment. Kortom, met een houten trap ben je verzekerd van een duurzame en tijdloze oplossing die jaren mee kan!

Trap laten bekleden?

Neem contact op of vraag een offerte aan voor persoonlijk advies, kostenindicatie en inschatting van de benodigde werkdagen.