Parky

Parky is een meerlaags fineer parket dat de warmte en het unieke design combineert met de voordelen van laminaat.
Parky Ivory Oak

It's good to live on wood

Parky is een meerlaags parketvloer met een hele dunne fineer toplaag van echt hout. Hiermee heb je de warmte en natuurlijke charme van een echte houten vloer. De vloeren van Parky worden afgewerkt met een ultra matte lak en daarmee zijn de vloeren volledig beschermd tegen vloeistoffen van bovenaf. De laklaag wordt in meerder lagen aangebracht en is hierdoor erg sterk. De vloer heeft geen onderhoud nodig, deze hoeft enkel gedweild te worden met de Parky Wood Cleaner.
Parky is al geruime tijd in het assoritment opgenomen van het Vloerenhuis Amsterdam. Het zijn mooie houten vloeren verkrijgbaar in een sortering zonder noesten en in een sortering met noesten. De vloeren zijn leverbaar in verschillende kleuren, zo is er een naturel geoliede look en een invisible look. Naast de eiken hout soorten levert Parky de vloer delen ook nog in noten hout. De fineer parket vloeren zijn verkrijgbaar in planken en visgraat. De vloeren zijn ook zeer geschikt voor een bovenwoning omdat deze zwevend geïnstalleerd kunnen worden.

Projecten met Parky

Over het algemeen kiezen onze klanten voor Parky vanwege de uitstraling, het praktische voordeel en de toepasbaarheid op vloerverwarming. De overige redenen lopen heel erg uit een, het is prijs technisch een interessante vloer met de uitstraling en warmte van een echte houten vloer.

Binnen de Parky collectie hebben wij een viertal varianten opgenomen in ons assortiment.

Parky Pro 06

De collectie van Parky begint met de Pro serie die verkrijgbaar is in twee hout soorten, eiken en noten hout. Binnen de eiken collectie is er keuze uit vier verschillende kleuren met twee verschillende sorteringen. De Rustic Light is een sortering met noesten en de Premium een sortering zonder noesten. Het geborstelde uiterlijk geeft de vloer een gave uitstraling en door de ultra matte lak lijkt het net alsof de vloer geolied is. De planken zijn 19 cm breed en 120,3 cm lang.

Master 06

De Master is verkrijgbaar in eiken hout en kent maar liefs 3 verschillende kleuren. Het eiken hout is alleen beschikbaar in de Premium sortering, dus zonder noesten. De planken zijn 16,6 cm breed en 150,6 cm lang. Het fineer parket is geborsteld en afgewerkt met een ultra matte lak.

Summit 06

De grootste plank van de collectie bevindt zich in de Summit collectie. Deze serie is verkrijgbaar in twee hout soorten, eiken en noten hout. De vloer is binnen de eiken collectie verkrijgbaar in twee kleuren en kent alleen de Premium sortering (zonder noesten). De vloer is maar liefs 23,3 cm breed en 205 cm lang. De fineer parket vloer is geborsteld en afgewerkt met een super matte lak.

Swing 06

Een unieke Parky vloer verkrijgbaar in een visgraat patroon. De visgraat is verkrijgbaar in twee houtsoorten, eiken en noten hout. Het eiken hout is verkrijgbaar in één sortering, Premium. Er zijn twee kleuren waar uit gekozen kan worden. De klik verbinding maakt het mogelijk om de vloer zwevend te leggen. De visgraat is 12,1 cm breed en 59,3 cm lang. De Parky vloer is geborsteld en afgewerkt met een ultra matte lak laag.

De vloeren van Parky kunnen zwevend geïnstalleerd worden middels een eenvoudige klik verbinding. Het is vrij eenvoudig om de vloer zelf te leggen, het enige wat je wel nodig hebt is een zaagtafel. Middels een geluidsisolerende ondervloer is deze vloer ook zeer geschikt voor het leggen op een bovenverdieping.

Ja, de fineer parket vloeren van Parky hebben een zeer lage warmte weerstand. Deze lage warmte weerstand is te danken aan de dikte van de vloer, slechts 7.2 of 10 mm dik. De warmte weerstand varieert per collectie van 0.053 tot 0.1 m2 K/W.

Vraag een offerte aan voor een Parky