Real Dutch Floor

Kwaliteit, innovatie en een geweldige uitstraling geproduceerd in Nederland, welkom bij Real Dutch Floor.
Real Dutch Floor Grain

Real Dutch Floor - Nederlandse productie

Real Dutch Floor is een bedrijf wat sinds 2011 bestaat en zich op de markt heeft ontwikkelt tot een exclusieve vloeren producent. Het is een jong bedrijf dat is ontstaan door een wens om de kwaliteit, continuïteit, flexibiliteit en service naar een hoger niveau te tillen. Het bedrijf heeft inmiddels een ruime collectie aan vloeren die in allerlei soorten en maten beschikbaar zijn. In de fabriek is er een hyper modern machine park aanwezig waarmee ze de prachtigste vloeren maken. De kleuren zijn onderscheidend en de afwerking is van een ongekend niveau.

Real Dutch Floor collectie - Vloerenhuis Amsterdam

Vloerenhuis Amsterdam is dealer van Real Dutch Floor en heeft de hele collectie in het assoritment. De houten parket vloeren van Real Dutch zijn te bezichtigen in maar liefs 41 verschillende kleuren. De kleuren zijn verkrijgbaar in een plank, Hongaarse punt of een visgraat. Er kan gekozen worden voor een sterke hardwax olie afwerking of een lak afwerking genaamd Royal Protect. De lak afwerking is bijna niet te onderscheiden van een olie afweking wat komt door de technieken die Real Dutch Floor gebruikt bij het afwerken van de vloeren.

Projecten met Real Dutch Floor

Real Dutch Floor wordt vaak gekozen vanwege de mooie kleuren of de manier waarop de planken zijn bewerkt. De kleuren zijn namelijk anders dan het ‘standaard’ gamma bij de meeste leveranciers. Zo zijn er diepe donkere en warme kleur tinten en geheel contrasterend is er ook een invisible geoliede look die scandinavisch aan doet. Wat hebben ze nog meer? Eigenlijk alles wat tussen in het hierboven omschreven zit, bijvorobeeld iets meer een grijze ondertoon of helemaal wit.

Het bewerken van planken is ook iets van Real Dutch Floor goed kan. Zo hebben ze bijvoorbeeld vloeren die hand geschraapt zijn, fijn bezaagd en grote noesten hebben. Dit geeft een gaaf robuust en natuurlijk effect.

Royal Protect is een ultramatte lakafwerking die door Real Dutch Floor is ontwikkeld. De lak is bijna niet te onderscheiden van een geoliede vloer. Naast de ultra matte afwerking is de lak ongekend sterk en kan deze jaren mee. Het grote voordeel? Er kan niks de vloer intrekken omdat deze is afgesloten door de ultramatte lak. Bijkomend voordeel is dat onderhoud niet nodig is bij deze ultra matte lakafwerking. Kortom, de ideale afwerking! Bij het Vloerenhuis Amsterdam hebben we diverse vloeren die zijn uitgerust met de Royal Protect lak, kom langs in de showroom en oordeel zelf; zie jij het verschil?

Er zijn zes collecties die allemaal te bezichtigen zijn bij het Vloerenhuis Amsterdam. Hieronder een overzicht van de collecties.

THE CLASSIC COLLECTION

De geschuurde vloerdelen uit de Classic Collectie leggen de basis van Real Dutch Floor. Door een brede keuze van egale natuurtinten en 3D finishing, past de Classic Collectie perfect in ieder interieur. De Classic Collectie is ook verkrijgbaar in diverse afmetingen visgraat en Hongaarse punt.

THE DESIGN COLLECTION

De Design Collection is een collectie geschaafde vloeren welke door hun strakke oppervlakte behandeling een moderne uitstraling hebben met veel diepte. De Design Collectie is ook verkrijgbaar in diverse afmetingen visgraat en Hongaarse punt.

THE FORREST COLLECTION

De Forest Collectie kenmerkt zich door zijn stoere, natuurlijk verweerde uiterlijk. Door een uniek procedé is de Forest Collectie een vloer in de meest pure vorm. Deze collectie wordt afgewerkt in trendy aardse tinten die tot stand komen door het eiken speciaal te behandelen.

THE NATURE COLLECTION

De Nature Collectie is een collectie waarin ambacht herleeft, het fraai hand geschraapte oppervlak geeft de vloer een authentiek uiterlijk. Door de variatie van natuurlijke tinten is de Nature Collectie toepasbaar in zowel een modern als klassiek interieur.

THE ROYAL COLLECTION

De Royal Collectie is een exclusieve collectie vloeren met een uitstraling van koninklijke klasse. Deze collectie kenmerkt zich door vloeren met diverse bewerkingen waardoor een vernieuwend kleurbeeld ontstaat.

Ja, Real Dutch Floor is geschikt voor vloerverwarming omdat de houten vloeren zijn opgebouwd uit 2-lagen. De meeste vloeren worden verlijmd op een berken multiplex onderlaag die zeer stabiel is. Kom bij ons langs in de winkel en ontdek de mogelijkheden!

Vraag een offerte aan voor een Real Dutch Floor