Leder

Samen met Alphenberg Leather bieden wij de mogelijkheid aan om vloeren, wanden, plafonds en zelfs trappen te bekleden met leder. De producten van Alphenberg Leather stralen luxe, klasse en kwaliteit uit. Meer weten? Lees snel verder.
Lederen wandbekleding

Alphenberg Leather

In samenwerking met Alphenberg Leather, bekend om hoogwaardige lederen vloeren, bieden we dit unieke product aan. Een lederen vloer doet aan als een luxueuze en stijlvolle bedekking van de vloer. Het geeft een warme en uitnodigende uitstraling waardoor elke kamer een gezellige sfeer krijgt. De lederen vloeren zijn een lust voor het oog of het nu gaat om een woning, kantoor ruimte of winkel. Na verloop van tijd ontstaan er unieke patronen in de vloer waardoor elke vloer zijn eigen verhaal verteld.

Materialen

Alphenberg Leather biedt een breed scala aan lederen vloeren, variërend in kleuren, texturen en patronen. Van klassiek glad leer tot verouderd of gebrand leer, er is een stijl die past bij elke interieurvoorkeur. Bovendien kunnen de vloeren worden aangepast aan specifieke afmetingen en ontwerpeisen, waardoor ze perfect passen bij jouw ruimte. In samenwerking met de beste leveranciers biedt Alphenberg Leather de mooiste lederen producten aan.

Projecten met Leder

Lederen vloeren worden vaak gekozen omdat het een gevoel van luxe en elegantie uitstraalt. De natuurlijke texturen van leer creëren een tijdloze uitstraling. Het is een comfortabel materiaal om op te leven, de natuurlijk isolerende eigenschap zorgt voor een aangenaam gevoel. Daarbij zijn de mogelijkheden eindeloos, kleuren en texturen volgen elkaar rap op en worden afgewisseld met een breed scala aan patronen. Voor iedere smaak en interieur voorkeur is er een geschikte optie. Er zijn ook nog diverse gezondheidsaspecten die bijdragen tot de keuze voor leder, zo kunnen leren vloeren geen huisstofmijten, allergenen of pollen vast houden waardoor het een goede keuze is voor mensen met allergieën of ademhalingsproblemen.

Ja, lederen vloeren zijn geschikt in combinatie met vloerverwarming. Zo is het zelfs ook mogelijk om bijvoorbeeld een wand te bekleden van een openhaard.

Alphenberg verwerkt een afvalproduct en vervaardigt deze tot een hoogwaardig, biologisch stabiel product. De lederen vloeren en wandbekleding van Alphenberg zijn milieuvriendelijk gelooid en biologisch afbreekbaar. Bovendien zijn de vloer -en wandtegels van Alphenberg volledig recyclebaar. Op deze manier werkt Alphenberg conform de Cradle-2-Cradle norm, die voorschrijft dat alle restproducten hergebruikt moeten worden of milieu neutraal moeten zijn.

In samenwerking met Alphenberg verzorgen wij het het gehele traject van A tot Z, dus ook voor het leggen ben je bij ons aan het juiste adres.

Vraag een offerte aan voor een Leder