Fotorapportage: EXCELLENT woonbeurs – Ahoy Rotterdam

Een terugblik naar november 2023, de Excellent woonbeurs in Ahoy Rotterdam! Op de stand van Linda Pol was onze Mahonie parketvloer te zien van Belgiqa. In deze blog blikken we terug op een aantal beelden. Ons team is enorm trots op het eind resultaat, er is met elkaar iets neergezet wat absoluut uniek is!

Kort nog even de uitleg voor de lezers die nog niet bekend zijn met de beurs: de Excellent woonbeurs draait om high-end bedrijven die laten zien wat er mogelijk is op het gebied van interieur, exterieur, lifestyle en woningaanbod. Er zijn diverse stands van prachtige kunst tot je eigen homecinema van Moresenz. Het absolute hoogtepunt van de beurs zijn de vier designerwoningen. Deze woningen worden door een Architect van A tot Z ontworpen. De architect, in ons geval Linda Pol, benadert haar netwerk om met elkaar deze woning in te richten. De samenwerking is enorm versterkend omdat alle elementen samen laten zien wat er mogelijk is op het gebied van high-end interieur afwerking.

De Mahonie houten parketvloer is speciaal behandeld door Belgiqa. De normaal, diep bruine roodtint, kleurt nu grijs bruin wat zorgt voor een perfecte aansluiting bij het interieur. Ondanks de kleuring die is toegepast blijft de structuur van het Mahoniehout in tact. De behandeling die Belgiqa heeft toegepast maakt deze parketvloer uniek en het zorgt voor een ongekende uitstraling. Als Vloerenhuis Amsterdam zijn we maar wat trots op het eind resultaat! Bekijk ons portfolio project voor meer beelden.

Benieuwd naar wat wij kunnen betekenen voor jouw interieur? Neem contact met ons op voor meer informatie, we helpen je graag verder.

Partners
Architect | Studio Linda Pol – Interieurbouw en keuken | Strakk – Bed | Head Boards  – Tuin | Tim Exclusive Gardens – Haarden | Daniëls openhaarden – Leer | Alphenberg Leather – Domotica | Moresenz – Interieur | Rapture – Excellent wonen – Fotografie | Peter Baas

Delen:

Meer blogs

Wat is het verschil tussen een visgraat en een Hongaarse punt?

Parket patronen – ken jij alle verschillende soorten?

Massief Parket: Duurzaam & Stijlvol Thuis

Welkom bij ons nieuwste blogartikel, waar we de schijnwerpers richten op een tijdloze keuze voor vloerbedekking – massief parket. Of je nu bezig bent met een nieuwbouwproject, een renovatie overweegt of gewoon je interieur wilt upgraden, massief parket is een uitstekende optie om een vleugje elegantie en warmte aan je huis toe te voegen.