Excellent wonen – Linda Pol

Belgiqa
Planken
Mahonie

Vloerenhuis Amsterdam schittert op de Excellent Wonen Beurs met Belgiqa parket

In samenwerking met Studio Linda Pol heeft Vloerenhuis Amsterdam een opmerkelijk project mogen uitvoeren op de Excellent Wonen beurs in Ahoy Rotterdam. We mochten namelijk een Mahonie parketvloer leggen van Belgiqa Parket. De vloer, oorspronkelijk getekend door diep roodbruine tinten, is door Belgiqa’s unieke behandeling omgetoverd tot een eigentijdse grijze tint. De natuurlijke mahoniehouttekening blijft behouden ondanks deze unieke behandeling. Dit resulteerde in een tijdloze elegantie die rust en verfijning uitstraalt. Samen met tal van partners hebben we een prachtige designerwoning neergezet dat vakmanschap en design combineert, en bovendien de bezoekers uitnodigt om de mogelijkheden van hoogwaardige vloeren te ontdekken.

Belgiqa parket

Belgiqa Parket staat bekend om zijn vakmanschap en hoogwaardige parketvloeren. Het bedrijf heeft een sterke reputatie opgebouwd dankzij zijn toewijding aan kwaliteit, innovatie en esthetiek.

Belgiqa Parket onderscheidt zich door zijn gebruik van zorgvuldig geselecteerde houtsoorten en geavanceerde productietechnieken. Het resultaat zijn vloeren van uitzonderlijke schoonheid en duurzaamheid, die zowel tijdloos als eigentijds zijn.

Wat Belgiqa Parket echt uniek maakt, is hun vermogen om traditioneel vakmanschap te combineren met moderne ontwerpelementen. Ze zijn voortdurend op zoek naar nieuwe manieren om hout te bewerken en te behandelen, waardoor ze vloeren kunnen creëren die niet alleen prachtig zijn om naar te kijken, maar ook bestand zijn tegen de uitdagingen van het dagelijks leven.

Of het nu gaat om klassieke houtsoorten zoals eiken en mahonie, of meer exotische opties, Belgiqa Parket weet hoe ze de natuurlijke schoonheid van het hout naar voren kunnen brengen en tegelijkertijd te voldoen aan de eisen van moderne interieurontwerpen.

Met een Belgiqa Parketvloer ben je verzekerd van een tijdloze toevoeging aan je interieur, die niet alleen elegantie en stijl toevoegt, maar ook comfort en duurzaamheid biedt voor vele jaren van genot.

Bezoek onze showroom

Contactinformatie

Vloerenhuis Amsterdam

Parnassusweg 216

1076 AV  Amsterdam

Telefoon: +31 (0)20 662 65 21

Mail: info@vloerenhuis.nl

Openingstijden

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

Feestdagen

13:30

10:00

10:00

10:00

10:00

10:00

Gesloten

Gesloten

17:30

17:30

17:30

17:30

17:30

16:00

Offerte aanvragen

Nieuwe houten vloer

"*" indicates required fields

Step 1 of 2

Vloerverwarming en/of koeling*
Onderburen*
Constructievloer:*

Lift aanwezig*
MM slash DD slash YYYY