Masters Expo 2023 – Custom Made houten vloeren

Traditie, ambacht en kwaliteit, dat zijn woorden die horen bij Custom Made houten vloeren. Bij het Vloerenhuis Amsterdam denken we graag net een stapje verder. Ons team is ervan overtuigd dat de vloer de basis vormt van jouw interieur. Daarom is het belangrijk dat er een perfecte keuze gemaakt wordt. Onze Custom Made vloeren bieden vaak uitkomst om jouw droom interieur te realiseren. Benieuwd naar de mogelijkheden? Kom bij ons langs of plan een bezoek in, van harte welkom!

Masters Expo – Hongaarse punt

De Masters Expo is een beurs die iets extra’s vraagt, daarom hebben wij speciaal een kleur laten ontwikkelen. Studio Linda Pol heeft ervoor gezorgd dat er een perfecte synergie ontstaat met de gebruikte materialen. De Hongaarse punt heeft een extra grote afmeting met vellingkant rondom. Het grote formaat in combinatie met de vellingkant zorgt ervoor dat het patroon duidelijk naar voren komt. De zachte kleur en de eiken sortering brengen de vloer weer wat meer op de achtergrond. Hierdoor straalt de vloer rust en eenheid uit. Benieuwd naar de mogelijkheden? Kom bij ons langs of plan een bezoek in, van harte welkom!

Delen:

Meer blogs

Fotorapportage: EXCELLENT woonbeurs – Ahoy Rotterdam

Benieuwd naar

Houten vloer onderhoud: hoe zit dit en wat is er voor nodig?

115 jaar – Vloerenhuis Amsterdam!

Afgelopen vrijdag, op 12 januari, vierde het Vloerenhuis Amsterdam een mijlpaal van ongekende betekenis – namelijk het 115 jarig bestaan!