Masters Expo 2023 – Custom Made houten vloeren

Traditie, ambacht en kwaliteit, dat zijn woorden die horen bij Custom Made houten vloeren. Bij het Vloerenhuis Amsterdam denken we graag net een stapje verder. Ons team is ervan overtuigd dat de vloer de basis vormt van jouw interieur. Daarom is het belangrijk dat er een perfecte keuze gemaakt wordt. Onze Custom Made vloeren bieden vaak uitkomst om jouw droom interieur te realiseren. Benieuwd naar de mogelijkheden? Kom bij ons langs of plan een bezoek in, van harte welkom!

Masters Expo – Hongaarse punt

De Masters Expo is een beurs die iets extra’s vraagt, daarom hebben wij speciaal een kleur laten ontwikkelen. Studio Linda Pol heeft ervoor gezorgd dat er een perfecte synergie ontstaat met de gebruikte materialen. De Hongaarse punt heeft een extra grote afmeting met vellingkant rondom. Het grote formaat in combinatie met de vellingkant zorgt ervoor dat het patroon duidelijk naar voren komt. De zachte kleur en de eiken sortering brengen de vloer weer wat meer op de achtergrond. Hierdoor straalt de vloer rust en eenheid uit. Benieuwd naar de mogelijkheden? Kom bij ons langs of plan een bezoek in, van harte welkom!

Delen:

Meer blogs

Wat is het verschil tussen een visgraat en een Hongaarse punt?

Parket patronen – ken jij alle verschillende soorten?

Massief Parket: Duurzaam & Stijlvol Thuis

Welkom bij ons nieuwste blogartikel, waar we de schijnwerpers richten op een tijdloze keuze voor vloerbedekking – massief parket. Of je nu bezig bent met een nieuwbouwproject, een renovatie overweegt of gewoon je interieur wilt upgraden, massief parket is een uitstekende optie om een vleugje elegantie en warmte aan je huis toe te voegen.