115 jaar – Vloerenhuis Amsterdam!

Afgelopen vrijdag, op 12 januari, vierde het Vloerenhuis Amsterdam een mijlpaal van ongekende betekenis – namelijk het 115 jarig bestaan! Het Vloerenhuis Amsterdam, opgericht in 1908, is voor de oplettende rekenaar in 2023; 115 jaar oud geworden. Dat klopt helemaal, alleen onze drukke agenda besloot dat het feest in 2024 plaats ging vinden. Het feest was er niet minder om en we hebben enorm genoten!

Samen met onze gewaardeerde medewerkers, leveranciers, architecten, oud-medewerkers, vrienden en familie hebben we deze mijlpaal gevierd. Zo was er een DJ die zorgde voor een gezellige sfeer.

De Pizza Chef heeft alle gasten voorzien van traditionele Italiaanse hapjes. En daar bleef het niet bij, de heren maakte namelijk ook een verse pizza die werd afgebakken op locatie. Het was tip top geregeld, niet geheel onbelangrijk waren de pizza’s heerlijk!

Om de dag goed af te sluiten waren de Barista Brothers aanwezig. Zij jagen al ruim 10 jaar op de perfecte kop koffie en wij ook! Frans maakt de lekkerste koffie en cappuccino’s, geserveerd met vers afgebakken koeken. De koffie werd in stijl geserveerd!

Na 115 Jaar, een dankwoord:

Terwijl we onze 115e verjaardag hebben gevierd, willen we iedereen bedanken die heeft bijgedragen aan het succes van het Vloerenhuis Amsterdam – onze gewaardeerde klanten, leveranciers, partners en het ongelooflijke team dat dag in dag uit bijdraagt aan ons voortdurende succes.

Op naar de volgende 115 jaar, waarin we vastberaden zijn om nog meer huizen om te toveren met parketvloeren van het Vloerenhuis Amsterdam! Nogmaals bedankt!

Delen:

Meer blogs

Wat is het verschil tussen een visgraat en een Hongaarse punt?

Parket patronen – ken jij alle verschillende soorten?

Massief Parket: Duurzaam & Stijlvol Thuis

Welkom bij ons nieuwste blogartikel, waar we de schijnwerpers richten op een tijdloze keuze voor vloerbedekking – massief parket. Of je nu bezig bent met een nieuwbouwproject, een renovatie overweegt of gewoon je interieur wilt upgraden, massief parket is een uitstekende optie om een vleugje elegantie en warmte aan je huis toe te voegen.