Visgraat Hongaarse punt

Het beste van twee iconen gecombineerd, de visgraat Hongaarse punt.

Hongaarse punt visgraat Eiken

Informatie over visgraat Hongaarse punt

Visgraat Hongaarse Punt vloeren zijn een verfijnde keuze voor diegenen die op zoek zijn naar een vloer met een tijdloze uitstraling en een vleugje klassieke elegantie. Met hun unieke patroon en karakteristieke zigzag-layout voegen deze vloeren een vleugje distinctie toe aan elke ruimte. Het is een kruising van een visgraat en de welbekende Hongaarse punt. Er wordt een patroon gecreëerd waarbij om-en-om een plankje visgraat en Hongaarse punt wordt afgewisseld. Buitengewoon karaktervol en uniek!

Het iconische patroon van visgraat Hongaarse punt vloeren

Visgraat Hongaarse Punt vloeren onderscheiden zich door het kenmerkende visgraatpatroon met een extra element van verfijning: de Hongaarse Punt. Dit patroon creëert een opvallend zigzag-effect, waarbij de uiteinden van elke plank in een hoek worden gesneden, wat een meer complexe en intrigerende uitstraling geeft in vergelijking met standaard visgraatvloeren.

Stijlvolle veelzijdigheid van visgraat Hongaarse punt vloeren

Een van de opvallende kenmerken van Visgraat Hongaarse Punt vloeren is hun veelzijdigheid. Of je nu een traditionele, klassieke uitstraling zoekt of een modernere inrichting hebt, deze vloeren passen zich aan verschillende stijlen aan. De verfijnde zigzag-layout voegt een tijdloze elegantie toe aan zowel woonruimtes als zakelijke omgevingen.

Voorbeelden van een visgraat Hongaarse punt vloer

Bekijk onze portofolio en laat je inspireren door een visgraat Hongaarse punt.

FAQ

Visgraat Hongaarse Punt vloeren zijn geschikt voor diverse ruimtes in huis, waaronder woonkamers, slaapkamers en eetkamers. Ze creëren een unieke en luxueuze sfeer in zakelijke omgevingen, zoals boetieks, kantoren en restaurants. De veelzijdigheid van deze vloeren maakt ze ideaal voor zowel privé- als commerciële toepassingen. De visgraat Hongaarse punt is naar wens samen te stellen bij Vloerenhuis Amsterdam.

Een grijze visgraat vloer past bij (bijna) iedere interieurstijl zoals, modern, Scandinavisch, traditioneel en zelfs industrieel. De grijze visgraat vloer is namelijk dusdanig naar wens samen te stellen dat er altijd een passende vloer is, denk aan:

 1. Kleur
 2. Afmeting
 3. Behandeling
 4. Bewerking
 5. Roken
 6. Houtsoort
 7. Sortering

Bij Vloerenhuis hebben we een breed scala aan visgraat vloeren en Hongaarse punten, kom vooral bij ons langs en laat je inspireren door deze prachtige houten vloer.

Bij het Vloerenhuis Amsterdam ben je aan het juiste adres voor hoogwaardige visgraat Hongaarse punt vloeren. We hebben een breed assoritment dat zich laat kenmerken met high-end vloeren tot alledaagse modellen. De factoren die je kan meenemen in je keuze zijn de volgende:

 1. Ruimte waarin de vloer gelegd gaat worden;
 2. De leefsituatie, denk aan een gezin, huisdieren, locatie van de woning etc.; 
 3. Het formaat, vind je het mooier als het patroon vaker terugkomt of heb je liever een wat groter formaat zodat het patroon minder vaak terugkeert?
 4. De houtsoort, welke houtsoort spreekt je aan? Hou je van de diep bruine structuur van Amerikaans Walnoten of spreekt de structuur en kleur van Eiken meer aan? 
 5. Goede leggers, het is belangrijk dat dit type vloer door specialisten gelegd wordt. Bij Vloerenhuis Amsterdam beschikken we over voldoende kennis en ervaring om dit type vloer te leggen.
 6. Bewerking & behandeling, hou je meer van landelijk of meer van modern en wat strakker afgewerkt? 

Bovenstaande vragen zijn een greep uit factoren die je mee kan nemen in het maken van de keuze. We helpen je graag verder in onze showroom bij Vloerenhuis Amsterdam.

Ja, een visgraat Hongaarse punt is mogelijk om op vloerverwarming te leggen. Let wel op dat de gekozen houtsoort in combinatie met vloerverwarming toegepast mag worden. Meer weten? Neem contact op of kom vrijblijvend langs, tot snel!

Een afspraak kan eenvoudig gemaakt worden via onze website of door telefonisch contact op te nemen. Geen afspraak gemaakt? Geen probleem, we heten je van harte welkom in onze showroom.

Tijdens de afspraak gaan we samen ontdekken welke visgraat past bij jouw interieur. We hebben in onze showroom een breed scala aan mogelijkheden waardoor je een goede indruk kan op doen van de mogelijkheden. 

Op zoek naar een visgraat Hongaarse punt ?

Neem contact op of vraag een offerte aan voor persoonlijk advies, kostenindicatie en inschatting van de benodigde werkdagen.