Dennebos Flooring D.02

Dennebos Flooring
Planken
Eiken

Dennebos Flooring

Deze Dennebos Flooring is gemaakt uit kern gerookte Eiken. De plankenvloer ligt in de Wibautveste Amsterdam.

Kern gerookt Eiken D.02

Kern gerookt Eiken is door en door gerookt , dus echt door de kern en vervolgens naturel geolied. Hierdoor behoudt je de natuurlijke eigenschap van het hout en is het geen ‘gemaakte’ kleur maar komt de kleur echt uit het hout.

Wibautveste Amsterdam

De Wibautveste is een wooncomplex in Amsterdam, vernoemd naar de bekende Nederlandse politicus Floor Wibaut. Het complex is gelegen aan de Wibautstraat, een belangrijke verkeersader in de stad. Het bestaat uit verschillende woongebouwen en biedt ruimte aan zowel huur- als koopappartementen.

De Wibautveste staat bekend om zijn moderne architectuur en stedelijke uitstraling. Het is ontworpen om aan de behoefte aan betaalbare en hoogwaardige woningen in Amsterdam te voldoen. Het complex omvat een mix van verschillende woningtypen, waaronder studio’s, appartementen met één of meerdere slaapkamers en penthouses.

Het gebied rondom de Wibautstraat heeft de afgelopen jaren een transformatie ondergaan en is uitgegroeid tot een bruisende wijk met diverse voorzieningen, zoals restaurants, cafés, winkels en sportscholen. Het ligt ook dicht bij het stadscentrum en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

De Wibautveste wordt geprezen om zijn moderne en duurzame ontwerp, met aandacht voor energie-efficiëntie en groene ruimtes. Het biedt een eigentijdse woonomgeving voor mensen die graag in de levendige stad willen wonen.

Bezoek onze showroom

Contactinformatie

Vloerenhuis Amsterdam

Parnassusweg 216

1076 AV  Amsterdam

Telefoon: +31 (0)20 662 65 21

Mail: info@vloerenhuis.nl

Openingstijden

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

Feestdagen

13:30

10:00

10:00

10:00

10:00

10:00

Gesloten

Gesloten

17:30

17:30

17:30

17:30

17:30

16:00

Offerte aanvragen

Nieuwe houten vloer

"*" indicates required fields

Step 1 of 2

Vloerverwarming en/of koeling*
Onderburen*
Constructievloer:*

Lift aanwezig*
MM slash DD slash YYYY