Afzelia Doussie strokenvloer

Custom made
Stroken
Afzelia Doussie

Afzelia Doussie

Afzelia Doussie is een exotische hardhoutsoort afkomstig van de Afzelia-bomen, die voornamelijk groeien in West- en Centraal-Afrika. Het hout staat bekend om zijn duurzaamheid, stevigheid en natuurlijke weerstand tegen rot, insecten en schimmel. Het heeft een opvallende kleurvariatie, variërend van goudbruin tot donkerbruin, met mooie strepen en een gelijkmatige nerf. Afzelia Doussie wordt vaak gebruikt in zowel binnen- als buitentoepassingen, zoals vloeren, meubels, dekken en gevelbekleding. Het hout heeft uitstekende stabiliteit en kan goed worden bewerkt, geschuurd en gepolijst. Het wordt gewaardeerd om zijn natuurlijke schoonheid en duurzaamheid, en wordt vaak beschouwd als een hoogwaardige houtsoort voor diverse toepassingen. Het wordt ook erkend vanwege zijn milieuvriendelijke eigenschappen en duurzame oogstpraktijken.

Een echte Pijpenla

20 meter lang en 3,5 meter breed.
Afzelia Doussie strokenvloer in de lengte gelegd voor nog meer lengte.

Een Pijpenla met een oneindig aantal stroken. Deze Prefab Tapisvloer heeft een 4mm toplaag en een 9mm Berken onderlaag en is daardoor perfect geschikt voor op vloerverwarming. De lengtes zijn wisselend en alleen de breedte ‘7cm’ is een vaste maat. Na het leggen van de vloer is de vloer geschuurd, gevoegd en geolied in de Rubio Monocoat olie Pure. Deze naturel olie orgt voor kleurverdieping van het Afzelia en beschermt goed tegen vlekken.

Klies En Jozef Bouw

De aannemer Klies en Jozef Bouw heeft de verbouwing onder handen genomen en onder anderen de vloerverwarming gelegd en geëgaliseerd waardoor wij de mooie parketvloer konden leggen.
De stalen deuren en kozijn zijn geplaats door Tudor

Bezoek onze showroom

Contactinformatie

Vloerenhuis Amsterdam

Parnassusweg 216

1076 AV  Amsterdam

Telefoon: +31 (0)20 662 65 21

Mail: info@vloerenhuis.nl

Openingstijden

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

Feestdagen

13:30

10:00

10:00

10:00

10:00

10:00

Gesloten

Gesloten

17:30

17:30

17:30

17:30

17:30

16:00

Offerte aanvragen

Nieuwe houten vloer

"*" indicates required fields

Step 1 of 2

Vloerverwarming en/of koeling*
Onderburen*
Constructievloer:*

Lift aanwezig*
MM slash DD slash YYYY