Visgraat licht eiken

Eikenhout in een ‘onbehandelde’ kleurtint gelegd in een van de meest tijdloze patronen ter wereld: visgraat licht eiken.

licht eiken visgraat

Informatie over visgraat licht eiken

Een visgraatpatroon gecombineerd met de warmte van licht eikenhout is niet alleen een trend, maar een tijdloze keuze die elegantie en verfijning naar jouw interieur brengt. Visgraat licht eiken vloeren combineren de klassieke charme van het visgraatmotief met de heldere en eigentijdse uitstraling van licht eikenhout. Ontdek waarom deze vloerkeuze niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook een duurzame investering vormt voor een stijlvolle leefomgeving.

Het visgraatpatroon is een designklassieker die de tand des tijds heeft doorstaan. Het kenmerkende zigzagmotief creëert een visueel effect dat zowel verfijnd als opvallend is. Door te kiezen voor een visgraatpatroon in licht eikenhout, voeg je een tijdloze elegantie toe aan elke ruimte, waardoor het een harmonieuze blend wordt van traditie en moderne stijl.

Licht eikenhout staat bekend om zijn frisse en lichte uitstraling. Het brengt een gevoel van ruimte en lichtheid in de kamer, waardoor het ideaal is voor zowel compacte als grotere ruimtes. De natuurlijke knoesten en nerven van licht eiken voegen karakter toe aan de vloer, terwijl de neutrale kleur gemakkelijk te combineren is met diverse interieurstijlen.

Een visgraat licht eiken kleur zorgt voor een tijdloze stijl, een ruimtelijk effect, een neutrale basis en veelzijdigheid in de inrichting. Ontdek de lichtkleurige eiken visgraat vloeren bij het Vloerenhuis Amsterdam, sinds 1908 de specialist.

Voorbeelden van visgraat licht eiken

Laat je dromen werkelijkheid worden met de visgraat licht eiken

FAQ

De kleur bij een visgraat licht eiken komt tot stand door pigment toe te voegen aan de basis. Uiteindelijk zijn er verschillende methoden om tot deze lichte, soms bijna onbehandeld uitziende kleur te komen. Vloerenhuis werkt samen met verschillende merken en leveranciers die fabrieksmatig de vloer op kleur brengen. Sommige fabrikanten maken gebruik van olie waar andere alleen lak aanbieden. Iedere behandeling heeft zo zijn voor- en nadelen. Als Vloerenhuis kunnen we ook maatwerk bieden en op locatie de gewenste kleurtint aanbrengen.

Ja, een visgraat licht eiken is naar wens samen te stellen. Het Vloerenhuis heeft verschillende opties, je kan de vloer in zijn geheel samenstellen van A tot Z met onze Custom Made vloeren. Naast deze optie hebben we tal van merken die ook licht eiken visgraat kleuren hebben ontwikkeld. Er is ruime keuze uit kleur, formaat en sortering. 

Een visgraat licht eiken kan je laten behandelen met een olie of lak (of een combinatie). De afwerkingen die gekozen kunnen worden zijn, verouderen, roken, schuren en voegen en/of rondom het plaatsen van een band en bies. Het is ook mogelijk om alleen een band te plaatsen. De bies kan uitgevoerd worden van diverse houtsoorten zoals eiken, maple, wengé of een messing profiel.

Ja, een visgraat licht eiken kan gelegd worden op vloerverwarming mits er wordt voldaan aan de gestelde eisen. Neem contact op voor meer informatie.

Een afspraak kan eenvoudig gemaakt worden via onze website of door telefonisch contact op te nemen. Geen afspraak gemaakt? Geen probleem, we heten je van harte welkom in onze showroom.

Op zoek naar een visgraat vloer eiken?

Neem contact op of vraag een offerte aan voor persoonlijk advies, kostenindicatie en inschatting van de benodigde werkdagen.