Real Dutch Floor Marble visgraat

Real Dutch Floor
Visgraat
Eiken

Weespersluis

Weespersluis is een moderne nieuwbouwwijk in Weesp, Noord-Holland. Het biedt diverse woningtypen, voorzieningen zoals scholen en winkels, en veel groen. Gelegen aan de rivier de Vecht en dicht bij het historische centrum van Weesp, biedt het een ideale mix van modern wonen en natuurlijke schoonheid. De woningen in Weespersluis zijn voorzien van zand-cement en anhydritevloeren met vloerverwarming waarbij deze Real Dutch Floor goed aansluit i.v.m. zijn goede toepasbaarheid op vloerverwarming.

Real Dutch Floor

Real Dutch Floor is een gerenommeerd Nederlands bedrijf gespecialiseerd in hoogwaardige houten vloeren. Het bedrijf staat bekend om zijn vakmanschap, innovatie en aandacht voor detail. Real Dutch Floor biedt een breed scala aan vloeren, variërend van massief houten vloeren tot samengestelde vloeren, die geschikt zijn voor zowel residentiële als commerciële toepassingen.

Wat Real Dutch Floor onderscheidt, is hun toewijding aan duurzaamheid en kwaliteit. Ze gebruiken alleen hout afkomstig uit verantwoord beheerde bossen en maken gebruik van milieuvriendelijke productieprocessen. Hierdoor kunnen ze vloeren leveren die niet alleen mooi zijn, maar ook lang meegaan en vriendelijk zijn voor het milieu.

Daarnaast staat Real Dutch Floor bekend om zijn innovatieve ontwerpen en afwerkingstechnieken. Ze bieden een breed scala aan afwerkingen zoals moderne lak- en hardwaxoliën. Hierdoor kunnen klanten de perfecte vloer vinden die past bij hun smaak en levensstijl.

 

Real Dutch Floor richt zich met name op Eikenhouten vloeren 

14x70cm visgraat

De Eiken visgraatvloer heeft het formaat 14x70cm en heeft een vellingkant rondom. De vloer is perfect geschikt voor op vloerverwarming , is van Eikenhout en is gerookt en hardwax geolied vanuit de Real Dutch Floor fabriek.

Bezoek onze showroom

Contactinformatie

Vloerenhuis Amsterdam

Parnassusweg 216

1076 AV  Amsterdam

Telefoon: +31 (0)20 662 65 21

Mail: info@vloerenhuis.nl

Openingstijden

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

Feestdagen

13:30

10:00

10:00

10:00

10:00

10:00

Gesloten

Gesloten

17:30

17:30

17:30

17:30

17:30

16:00

Offerte aanvragen

Nieuwe houten vloer

"*" indicates required fields

Step 1 of 2

Vloerverwarming en/of koeling*
Onderburen*
Constructievloer:*

Lift aanwezig*
MM slash DD slash YYYY