Real Dutch Floor Grain

Real Dutch Floor
Hongaarse puntPlanken
Eiken

Real Dutch Floor Grain Hongaarse punt

Natuurlijke elegantie en tijdloze schoonheid komen samen in het hart van Haarlem, waar Vloerenhuis Amsterdam met trots een prachtige Real Dutch Floor vloer heeft gelegd. Een meesterwerk van vakmanschap en stijl, de Kern gerookte Eiken Hongaarse punt vloer straalt onmiskenbare allure uit in elke ruimte waarin het schittert.

Met een oogverblindend 60 graden Hongaarse punt patroon en afmetingen van 14×70 cm, betovert deze vloer met zijn gedurfde en verfijnde uitstraling. Het patroon van de Hongaarse punt voegt een subtiel spel van lijnen toe, terwijl de karakteristieke eigenschappen van het gerookte eikenhout een warme en gezellige sfeer creëren. De vloer is zorgvuldig gelegd op vloerverwarming, waardoor comfort en functionaliteit naadloos samenkomen.

De keuze voor een Kern gerookte Eiken Hongaarse punt vloer getuigt van een gevoel voor tijdloze klasse en kwaliteit. Het eikenhout, met zijn natuurlijke patronen en warme tinten, straalt een gevoel van rust en duurzaamheid uit. Elke plank vertelt zijn eigen verhaal, met subtiele variaties in nerfpatronen en kleurschakeringen die een unieke charme toevoegen aan de vloer.

Niet alleen is deze vloer visueel verbluffend, maar hij is ook ontworpen met praktisch gebruik in gedachten. Het leggen van de vloer op vloerverwarming biedt niet alleen een warme en gezellige atmosfeer, maar zorgt ook voor efficiënte verwarming in de koudere maanden. Het is een slimme keuze voor diegenen die streven naar comfort en energiezuinigheid, zonder in te leveren op stijl.

De vloer die Vloerenhuis Amsterdam met zorg en expertise heeft gelegd, ademt vakmanschap en kwaliteit uit. Het is een symfonie van design en functionaliteit, waarin de natuurlijke pracht van het eikenhout samenvloeit met de behoeften van het moderne leven. Met deze Kern gerookte Eiken Hongaarse punt vloer heeft Vloerenhuis Amsterdam een meesterwerk gecreëerd dat de tand des tijds zal doorstaan.

1e verdieping

De veelzijdigheid van deze vloer is bewonderenswaardig. Of het nu een klassiek interieur is dat vraagt om traditionele elegantie of een eigentijdse ruimte die een vleugje karakter nodig heeft, de Kern gerookte Eiken Hongaarse punt vloer van Real Dutch Floor past zich moeiteloos aan aan elke omgeving. Het creëert een perfecte harmonie met meubilair en decoratie, waardoor de ruimte tot leven komt met een tijdloze uitstraling.

2e verdieping

Op de betoverende tweede verdieping van het gebouw hebben we een prachtige variatie van de vloer gelegd. In plaats van het gedurfde Hongaarse punt patroon, kozen we voor een tijdloze en toch eigentijdse uitstraling met planken van dezelfde Kern gerookt Eiken vloer.
De parketproducent is Real Dutch Floor. 

Deze keuze biedt een subtiele verandering in het ontwerp, waarbij de nadruk ligt op de natuurlijke schoonheid van het gerookte eikenhout. De planken, met hun zorgvuldig geselecteerde afmetingen, geven de ruimte een gevoel van ruimtelijkheid en rust. De rijke nerfpatronen en warme tinten van het eikenhout blijven centraal staan, waardoor een verfijnde en toch uitnodigende ambiance ontstaat.

Bezoek onze showroom

Contactinformatie

Vloerenhuis Amsterdam

Parnassusweg 216

1076 AV  Amsterdam

Telefoon: +31 (0)20 662 65 21

Mail: info@vloerenhuis.nl

Openingstijden

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

Feestdagen

13:30

10:00

10:00

10:00

10:00

10:00

Gesloten

Gesloten

17:30

17:30

17:30

17:30

17:30

16:00

Offerte aanvragen

Nieuwe houten vloer

"*" indicates required fields

Step 1 of 2

Vloerverwarming en/of koeling*
Onderburen*
Constructievloer:*

Lift aanwezig*
MM slash DD slash YYYY