Masters Expo – Real Dutch Floor

Real Dutch Floor
Hongaarse punt
Eiken

Een Meesterlijk Samenspel van Vakmanschap

Op de Masters Expo in de Rai straalde de stand van Strakk Interieur met een bijzonder pronkstuk: een op maat gemaakte Real Dutch Floor, gelegd in een prachtige Hongaarse punt door Vloerenhuis Amsterdam. Ontwerpstudio Linda Pol had het ontwerp verzorgd, waarbij elk detail perfect op elkaar afgestemd was.

Naast de vloer waren er verschillende partners aanwezig, waaronder Moresenz voor de Demotica, Luxury Fires voor de openhaard en Alphenberg Leather voor het leer. Samen vormden ze een team van vakmensen en visionairs, elk met hun eigen expertise.

Op de Masters Expo werd niet alleen vakmanschap gevierd, maar ook de kracht van samenwerking en creativiteit. De stand van Strakk Interieur straalde als een baken van inspiratie, waar bezoekers de kunst van het ambacht konden bewonderen en waarderen.

Real Dutch Floor

In de stand van Strakk Interieur pronkte een vloer die de grenzen van traditie en moderniteit overschreed. Speciaal ontworpen door Real Dutch Floor in samenwerking met Vloerenhuis Amsterdam en Ontwerpstudio Linda Pol, bood de vloer het uiterlijk van een grijze tegelvloer met de warme uitstraling van echt hout. Elk plankje uit deze Eikenhouten vloer vertelde een verhaal van vakmanschap en vernuft, en vormde een brug tussen tijdloze elegantie en eigentijdse esthetiek.

Bezoek onze showroom

Contactinformatie

Vloerenhuis Amsterdam

Parnassusweg 216

1076 AV  Amsterdam

Telefoon: +31 (0)20 662 65 21

Mail: info@vloerenhuis.nl

Openingstijden

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

Feestdagen

13:30

10:00

10:00

10:00

10:00

10:00

Gesloten

Gesloten

17:30

17:30

17:30

17:30

17:30

16:00

Offerte aanvragen

Nieuwe houten vloer

"*" indicates required fields

Step 1 of 2

Vloerverwarming en/of koeling*
Onderburen*
Constructievloer:*

Lift aanwezig*
MM slash DD slash YYYY