Bauwerk Unopark Oak Smoked

Bauwerk
Stroken
Eiken

Pontkade NDSM

De Pontkade is een prominente ontwikkeling op het NDSM-terrein in Amsterdam. Het NDSM-terrein is gelegen aan de noordelijke oever van het IJ en is een voormalige scheepswerf die is getransformeerd tot een creatief en cultureel centrum.

De Pontkade is een nieuwbouwproject dat zich bevindt aan de waterkant van het NDSM-terrein. Het project omvat verschillende woongebouwen met moderne appartementen en voorzieningen. Het is ontworpen als een levendige woonomgeving die aansluit bij de industriële geschiedenis van het gebied.

De architectuur van de Pontkade is geïnspireerd op de industriële esthetiek van de omgeving. De gebouwen hebben een stoere uitstraling met strakke lijnen, grote ramen en veel gebruik van baksteen en beton. De meeste appartementen hebben een prachtig uitzicht op het IJ en de skyline van Amsterdam.

Bauwerk Oak Smoked 24 NOL

Bauwerk Unopark Oak Smoked strokenvloer in de Pontkade op het NDSM terrein in Amsterdam Noord. Deze schitterende smalle strookjes zijn speciaal gemaakt voor op vloerverwarming met een R-waarde van slechts 0,078. De vloer is kern gerookt, naturel geolied en rustiek gesorteerd waardoor er heel veel kleurverschillen onderling in de vloer zitten. Dit is speciaal zo gekozen, een rustigere sortering zorgt voor minder kleurverschillen.

Industrieel ontwerp

De opdrachtgevers hebben ervoor gezorgd dat het industriële van het NDSM terrein niet verloren is gegaan door de plafonds als onbewerkt beton achter te laten. Dit heeft er wel voor gezorgd dat alle zichtbare details als ventilatie, elektradraden etc. op een hele mooie manier afgewerkt moest worden!

Bezoek onze showroom

Contactinformatie

Vloerenhuis Amsterdam

Parnassusweg 216

1076 AV  Amsterdam

Telefoon: +31 (0)20 662 65 21

Mail: info@vloerenhuis.nl

Openingstijden

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

Feestdagen

13:30

10:00

10:00

10:00

10:00

10:00

Gesloten

Gesloten

17:30

17:30

17:30

17:30

17:30

16:00

Offerte aanvragen

Nieuwe houten vloer

"*" indicates required fields

Step 1 of 2

Vloerverwarming en/of koeling*
Onderburen*
Constructievloer:*

Lift aanwezig*
MM slash DD slash YYYY