Bauwerk Parket Formpark Mini 26

Bauwerk
Patroon
Eiken

Bauwerk Formpark patronen

Kies je eigen ontwerp! De Bauwerk parket Formpark Mini kent 26 patronen in 3 kleuren, Oak Smoked, Naurel Eiken en Avorio geolied. Hier hebben de klanten gekozen voor patroon 26 waarbij 2 verschillende lengtes te vinden zijn. Er zit alleen een natuurlijk kleurverschil in maar door middel van het lichtinval krijg je het effect van het patroon goed te zien! Deze vloer is in de Cruquius Amsterdam gelegd op een Anhydrite vloer met vloerverwarming en koeling.

Bauwerk Formpark Mini

Bauwerk parket Formpark Mini 570 / 380 tgb nol.
TGB staat voor ‘tief gebürstet’ wat diep gebosteld betekend en NOL staat voor natürlich geölt wat naturel of natuurlijk geolied betekend.
De houtsoort is Eiken en dat is ook hier weer enorm goed toepasbaar op vloerverwarming.
Afmetingen 570x190x9.5mm & 380x190x9.5mm gemixt en gelegd als Patroon nummer 26 van Bauwerk.

Cruquiuseiland

Cruquiuseiland is een gebied in Amsterdam dat de afgelopen jaren is ontwikkeld tot een aantrekkelijke locatie voor nieuwbouwwoningen. Het eiland, gelegen in het oostelijke deel van de stad, heeft een rijke geschiedenis als voormalig industriegebied. Met de transformatie tot een levendige woonwijk is Cruquiuseiland een voorbeeld geworden van stedelijke vernieuwing.

De nieuwbouwwoningen op Cruquiuseiland zijn ontworpen met het oog op modern comfort en duurzaamheid. Het gebied biedt een mix van woningtypen, variërend van appartementen tot eengezinswoningen. Veel van de woningen hebben een eigentijdse architectuur en zijn voorzien van hoogwaardige afwerkingen.

Een belangrijk kenmerk van Cruquiuseiland is de nabijheid van water. Het eiland wordt omringd door grachten en biedt directe toegang tot het binnenwater van Amsterdam. Sommige woningen hebben zelfs een eigen aanlegsteiger, waardoor bewoners hun boot voor de deur kunnen aanmeren.

De ontwikkeling van Cruquiuseiland heeft bijgedragen aan de transformatie van het oostelijke deel van Amsterdam en heeft een levendige en aantrekkelijke woonomgeving gecreëerd. Het is een populaire keuze geworden voor mensen die op zoek zijn naar nieuwbouwwoningen met een moderne uitstraling en de voordelen van stadsleven gecombineerd met een waterrijke omgeving.

Bezoek onze showroom

Contactinformatie

Vloerenhuis Amsterdam

Parnassusweg 216

1076 AV  Amsterdam

Telefoon: +31 (0)20 662 65 21

Mail: info@vloerenhuis.nl

Openingstijden

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

Feestdagen

13:30

10:00

10:00

10:00

10:00

10:00

Gesloten

Gesloten

17:30

17:30

17:30

17:30

17:30

16:00

Offerte aanvragen

Nieuwe houten vloer

"*" indicates required fields

Step 1 of 2

Vloerverwarming en/of koeling*
Onderburen*
Constructievloer:*

Lift aanwezig*
MM slash DD slash YYYY