Amerikaans Noten stroken

Custom made
StrokenTrapbekleding
Noten (Amerikaans)

Luxe villa Amsterdam Zuid

In het hart van het betoverende Amsterdam Zuid, waar weelderige villa’s langs de grachten staan en de sfeer van luxe en verfijning in de lucht hangt, bevindt zich een juweel van een huis. Deze prachtige residentie, doordrenkt van elegantie en stijl, herbergt een meesterwerk van vakmanschap en esthetiek – een noten strokenvloer die verfijning en warmte brengt aan elke ruimte waarin hij zich uitstrekt.

Trappen, wand en plafond

Maar het leggen van de vloer was slechts het begin van het meesterwerk dat werd gecreëerd. De vakmensen, met een passie voor het ambacht en een diepe liefde voor natuurlijke schoonheid, wendden hun vaardigheden aan om ook het notenhout te laten schitteren op andere prominente plaatsen in de villa.

Het plafond, gehuld in de warme omhelzing van het notenhout, trekt onmiddellijk de aandacht van iedereen die de ruimte binnenstapt. De houtnerven kronkelen zich als kunstwerken over het plafond, terwijl het hout een gevoel van rust en harmonie uitstraalt.

Bij het beklimmen van de prachtige trap, zijn de treden bekleed met hetzelfde warme notenhout. Elke stap is een ervaring op zich, een verhaal verteld door de subtiele patronen en texturen van het hout.

En dan is er nog de badkamer, waar de noten wandbekleding een gevoel van luxe en verfijning toevoegt aan deze intieme ruimte.

Partners

In deze luxe villa in Amsterdam Zuid vloeit kunst naadloos over in functionaliteit. Het notenhout, verzorgd met liefde en toewijding, weeft een verhaal van tijdloze schoonheid door elke ruimte waarin het leeft. Het brengt warmte, karakter en verfijning, en dient als een herinnering aan de grenzeloze mogelijkheden die ambachtelijk vak.

Benieuwd wie er allemaal hebben meegewerkt aan dit unieke project:

Foto’s Space Content Studio
Interior design Nicoline Beerkens
Architect Urban Symbiose
Aannemer Aerdenhout villabouw

Natuursteen Solid Natue , Staalwerk Minimal Steel , buitenkozijnen Tudor , haarden Jos Harm , badkamer Sjartec ,

Bezoek onze showroom

Contactinformatie

Vloerenhuis Amsterdam

Parnassusweg 216

1076 AV  Amsterdam

Telefoon: +31 (0)20 662 65 21

Mail: info@vloerenhuis.nl

Openingstijden

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

Feestdagen

13:30

10:00

10:00

10:00

10:00

10:00

Gesloten

Gesloten

17:30

17:30

17:30

17:30

17:30

16:00

Offerte aanvragen

Nieuwe houten vloer

"*" indicates required fields

Step 1 of 2

Vloerverwarming en/of koeling*
Onderburen*
Constructievloer:*

Lift aanwezig*
MM slash DD slash YYYY