Afrormosia stroken

Custom made
Stroken
Afrormosia

Afrormosia

Afrormosia is een tropische hardhoutsoort afkomstig uit West-Afrika, voornamelijk uit landen als Kameroen, Congo en Gabon. Het hout staat bekend om zijn duurzaamheid, stabiliteit en mooie uiterlijk. Het heeft een goudbruine tot donkerbruine kleur met een fijne nerf en een zijdeachtige glans. Afrormosia wordt veel gebruikt in de bouw- en meubelindustrie vanwege zijn weerstand tegen rot, schimmel en termieten. Het hout heeft ook uitstekende eigenschappen voor buitentoepassingen, zoals terrasplanken en gevelbekleding.

Huizen

Huizen is een stad en gemeente gelegen in het Gooi, Huizen staat bekend om zijn aantrekkelijke mix van natuurlijke schoonheid en moderne voorzieningen. Het heeft een sfeervol oud centrum met historische architectuur, gezellige winkelstraten en diverse eetgelegenheden. De stad heeft ook een levendige jachthaven, waar watersportliefhebbers kunnen genieten van zeilen, varen en andere activiteiten op het Gooimeer.

De omgeving van Huizen biedt ook veel groen en natuurlijke pracht. Het Gooi staat bekend om zijn heidevelden, bossen en pittoreske landschappen, die uitnodigen tot wandelen, fietsen en recreëren. Bovendien is Huizen gunstig gelegen ten opzichte van de nabijgelegen steden zoals Amsterdam, Utrecht en Hilversum, waardoor het gemakkelijk is om andere delen van Nederland te verkennen.

Kortom, Huizen is een aantrekkelijke stad met een rijke geschiedenis, moderne voorzieningen en een prachtige omgeving, ideaal voor mensen die de combinatie zoeken van rustig wonen, natuurschoon en toch nabijheid van stedelijke faciliteiten.

Bezoek onze showroom

Contactinformatie

Vloerenhuis Amsterdam

Parnassusweg 216

1076 AV  Amsterdam

Telefoon: +31 (0)20 662 65 21

Mail: info@vloerenhuis.nl

Openingstijden

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

Feestdagen

13:30

10:00

10:00

10:00

10:00

10:00

Gesloten

Gesloten

17:30

17:30

17:30

17:30

17:30

16:00

Offerte aanvragen

Nieuwe houten vloer

"*" indicates required fields

Step 1 of 2

Vloerverwarming en/of koeling*
Onderburen*
Constructievloer:*

Lift aanwezig*
MM slash DD slash YYYY