18x90cm visgraat

bARC
Visgraat
Eiken

Wonen in waterfront Harderwijk

Waterfront is een nieuwbouwwijk in Harderwijk, een stad in de provincie Gelderland, Nederland. Het is een grote herontwikkelingsproject dat de stad Harderwijk met het Wolderwijd-meer verbindt. Waterfront is gelegen aan de rand van de binnenstad van Harderwijk en omvat verschillende soorten woningen, recreatieve voorzieningen en openbare ruimtes. Het doel van het project is om een levendige en moderne woonwijk te creëren met een sterke verbinding met het water. De wijk biedt een mix van woningtypen, waaronder appartementen, eengezinswoningen en vrijstaande huizen. Veel van deze woningen hebben een eigentijds ontwerp en zijn gebouwd met oog voor duurzaamheid. Er zijn ook verschillende architectuurstijlen, wat zorgt voor een gevarieerd straatbeeld.

Bulthaup keuken

Bulthaup is een prestigieus Duits merk dat gespecialiseerd is in het ontwerpen en produceren van hoogwaardige keukens. Het bedrijf werd opgericht in 1949 en staat bekend om zijn minimalistische en tijdloze ontwerpen. Bulthaup keukens worden gekenmerkt door strakke lijnen, hoogwaardige materialen en functionaliteit. Het merk legt de nadruk op kwaliteit, vakmanschap en duurzaamheid. Bulthaup-keukens zijn ontworpen om te voldoen aan de individuele behoeften van de klant en bieden een naadloze integratie van functionaliteit en esthetiek. Het merk heeft wereldwijd een sterke reputatie opgebouwd en wordt erkend als een symbool van excellentie in de keukenindustrie. Bulthaup blijft streven naar innovatie en design, waardoor het een gewaardeerde keuze is voor veeleisende klanten die op zoek zijn naar een keuken van topkwaliteit.

De Vuurtoren Harderwijk

In de nieuwbouwwijk Waterfront in Harderwijk is er een bijzonder architectonisch element genaamd de Vuurtoren. De Vuurtoren is een opvallend landmark en een iconisch kenmerk van de wijk. De Vuurtoren is ontworpen als een moderne interpretatie van een traditionele vuurtoren. Het is een slanke toren met een opvallende vorm en een hoogte van ongeveer 30 meter. Het ontwerp van de Vuurtoren is bedoeld om zowel overdag als ‘s avonds de aandacht te trekken.

Bezoek onze showroom

Contactinformatie

Vloerenhuis Amsterdam

Parnassusweg 216

1076 AV  Amsterdam

Telefoon: +31 (0)20 662 65 21

Mail: info@vloerenhuis.nl

Openingstijden

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

Feestdagen

13:30

10:00

10:00

10:00

10:00

10:00

Gesloten

Gesloten

17:30

17:30

17:30

17:30

17:30

16:00

Offerte aanvragen

Nieuwe houten vloer

"*" indicates required fields

Step 1 of 2

Vloerverwarming en/of koeling*
Onderburen*
Constructievloer:*

Lift aanwezig*
MM slash DD slash YYYY