Trappen

Ook voor het bekleden van uw bestaande trap kunt u bij het Vloerenhuis terecht. Dit kan in nagenoeg elke houtsoort, waardoor er een perfecte aansluiting wordt gemaakt tussen de vloer en de trap. Er kan gekozen worden voor een massieve dektrede, waarbij de keuzemogelijkheden bijna eindeloos zijn. Van de dikte van de trede tot de vorm van de 'trapneus', alles wordt exact voor u op maat gemaakt.

Werkwijze trap bekleden

Als eerste wordt er van elke trede een mal gemaakt. Deze gaan naar de werkplaats waar de trede's uit massief hout worden gemaakt. Zodra de trede's klaar zijn worden ze afgewerkt met een (kleur)behandeling naar keuze en kan de eventuele antislip strip worden in gefreesd. Door deze werkwijze is elke trap uniek en kan het op nagenoeg elke trap toegepast worden.

2-laags dektreden

Daarnaast zijn er zogenaamde ‘2-laags’ dektreden; een multiplex drager met een massief houten toplaag. Ook dit systeem is te verkrijgen in de meeste houtsoorten, en kan net als een massieve dektrede in alle mogelijke behandelingen worden afgewerkt.


Neem contact op

Heeft u een vraag aan Vloerenhuis Amsterdam? Wilt u iets kwijt? Of wilt u graag iets weten over de vloeren of één van de andere producten die wij bieden? Door gebruik te maken van onderstaand formulier, kunt u een bericht naar Vloerenhuis Amsterdam sturen.

Openingstijden

Maandag 13:30 17:30
Dinsdag 10:00 17:30
Woensdag 10:00 17:30
Donderdag 10:00 17:30
Vrijdag 10:00 17:30
Zaterdag 10:00 16:00
Zondag Gesloten

    Naam *

    Email *

    Telefoon *

    Onderwerp *

    Uw bericht of vraag *