Schadeherstel

Ook voor het herstellen van schades kunt u bij Vloerenhuis terecht. In het geval van bijvoorbeeld een waterschade kunt u ons inschakelen om ter plaatse een schaderapport te maken. Met dit rapport kunt u naar de desbetreffende verzekering waarna u opdracht kunt geven voor het herstel in oude staat.

Herstellen of vervangen?

In de meeste gevallen kan de vloer hersteld worden. De vloer wordt eerst (gedeeltelijk) verwijderd en aangeheeld met nieuw parket. Door vervolgens het gehele oppervlak te schuren en te behandelen is het kleurverschil tussen nieuw en oud parket minimaal en vaak niet meer zichtbaar. In sommige gevallen is het prijsverschil tussen herstellen of geheel vervangen gering, en wordt er besloten om de gehele vloer te vervangen.

Meubilair

Een schade komt altijd onverwacht en ongelegen. Om te zorgen dat u zo min mogelijk last ondervind kan Vloerenhuis voor het verplaatsen van uw meubels zorgen. Hiervoor werken wij samen met een vaste verhuizer die uw meubels verplaatst of eventueel opslaat. Na onze werkzaamheden worden uw meubels dan weer netjes teruggeplaatst.

Schade herstel voor zakelijke markt

Naast de consumenten markt bedient Vloerenhuis ook de zakelijke markt. Door onze transparante schaderapporten en heldere afspraken hebben we nauwe samenwerkingsverbanden met bijvoorbeeld VVE's en verzekeringsinstanties.


Neem contact op

Heeft u een vraag aan Vloerenhuis Amsterdam? Wilt u iets kwijt? Of wilt u graag iets weten over de vloeren of één van de andere producten die wij bieden? Door gebruik te maken van onderstaand formulier, kunt u een bericht naar Vloerenhuis Amsterdam sturen.

Openingstijden

Maandag 13:30 17:30
Dinsdag 10:00 17:30
Woensdag 10:00 17:30
Donderdag 10:00 17:30
Vrijdag 10:00 17:30
Zaterdag 10:00 16:00
Zondag Gesloten

    Naam *

    Email *

    Telefoon *

    Onderwerp *

    Uw bericht of vraag *