Restaureren van parketvloeren

Door de jarenlange ervaring heeft Vloerenhuis een specialisme opgebouwd in het restaureren van parketvloeren. Oude patroonvloeren kunnen worden nagemaakt en zelfs de meest verwaarloosde vloeren kunnen worden opgeknapt. Parket- of plankenvloeren kunnen soms wel 5 of 6 keer geschuurd worden. Na elke schuurbeurt ziet uw vloer er weer uit als nieuw en door de vloer een andere kleur te geven geeft u uw complete woning een nieuwe uitstraling. Op deze manier gaat een parket- of plankenvloer altijd met de tijd mee.

Werkwijze

De vloer wordt eerst ter plaatse geïnspecteerd door één van de specialisten, zodat hij op een deskundige wijze kan adviseren hoe uw vloer gerepareerd of gerestaureerd kan worden. Vloerenhuis kan vrijwel elke houtsoort leveren, in alle mogelijke uitvoeringen.

Geluidsisolatie

De ontwikkeling staat nooit stil, en de kwaliteit van geluidsisolerende ondervloeren is de afgelopen jaren enorm vooruit gegaan. Daarnaast zijn ook de isolatie eisen strenger geworden. Om aan de huidige eisen te voldoen kan Vloerenhuis uw zwevende lamelparket- of plankenvloer opnemen en opnieuw leggen op een nieuwe ondervloer.