Onderhoud

Een houten vloer geeft uw interieur die speciale, warme uitstraling. Maar dan moet de vloer wel goed worden onderhouden. Daarvoor hoeft niet ieder jaar de vloer helemaal geschuurd en opnieuw afgewerkt te worden. Regelmatig onderhoud in de vorm van reinigen of onderhouden is voldoende. Na een grondige reinigings- of onderhoudsbeurt ziet uw parket- of houten vloer er weer als nieuw uit.

Preventief onderhoud van uw vloer

Regelmatig onderhoud werkt ook preventief: Uw vloer blijft mooi en gaat lang mee. Er zijn zelfs parketvloeren die door regelmatig onderhoud maar liefst twintig jaar mooi blijven, zonder een schuurbeurt.

Zelf uw vloer onderhouden

U kunt voor al uw onderhoudsproducten bij het Vloerenhuis terecht. Of het nu om een parket-, planken-, of laminaatvloer gaat, op de Parnassusweg bent u aan het juiste adres. Daarnaast hebben wij in onze showroom een uitgebreid assortiment aan luchtbevochtigers, viltglijders en bureaustoelmatten en kunt u bij ons terecht voor het huren van een boenmachine.


Neem contact op

Heeft u een vraag aan Vloerenhuis Amsterdam? Wilt u iets kwijt? Of wilt u graag iets weten over de vloeren of één van de andere producten die wij bieden? Door gebruik te maken van onderstaand formulier, kunt u een bericht naar Vloerenhuis Amsterdam sturen.

Openingstijden

Maandag 13:30 17:30
Dinsdag 10:00 17:30
Woensdag 10:00 17:30
Donderdag 10:00 17:30
Vrijdag 10:00 17:30
Zaterdag 10:00 16:00
Zondag Gesloten

    Naam *

    Email *

    Telefoon *

    Onderwerp *

    Uw bericht of vraag *