Matten

Een entree heeft niet alleen een representatieve functie, maar ook een vuilopnemende functie. Het vuil onder schoenen moet worden opgevangen door een effectieve entreesituatie om de vloerafwerking daarachter in goede staat te houden. Om dit te realiseren heeft het Vloerenhuis diverse indoor- en outdoormatten voor u in de collectie. Indoormatten kunnen op maat bij u thuis worden ingesneden en worden opgehoogd naar de gewenste hoogte. Om het beste resultaat te behalen is een combinatie van een in- en outdoormat de beste optie. In het menu aan de rechterkant vindt u meer informatie over de verschillende deurmatten.

Indoor of Outdoor?

Om het beste resultaat te behalen is een combinatie van een indoor en outdoormat de beste optie. Een outdoormat zorgt ervoor dat het vuil buiten blijft terwijl de indoor droogloopmat het vocht voor haar rekening neemt.

RIZZ Outdoor matten

Een deurmat van Rizz outdoor maakt uw entree praktisch en uitnodigend. Voor de tuindeuren van uw keuken en woonkamer, voor de achterdeur of voor uw voordeur, juist daar waar u zand naar binnen loopt. De verschillende designs en maten sluiten gegarandeerd aan bij uw voordeur, tuindeur of serre. De Rizz mat realiseert een ongekende afname van vuilinloop en is daarnaast nagenoeg onderhoudsvrij dankzij het open borstelprofiel. Niet eerder was er een borstelmat die zo rigoureus de inloop van vuil in huis te lijf ging.


Neem contact op

Heeft u een vraag aan Vloerenhuis Amsterdam? Wilt u iets kwijt? Of wilt u graag iets weten over de vloeren of één van de andere producten die wij bieden? Door gebruik te maken van onderstaand formulier, kunt u een bericht naar Vloerenhuis Amsterdam sturen.

Openingstijden

Maandag 13:30 17:30
Dinsdag 10:00 17:30
Woensdag 10:00 17:30
Donderdag 10:00 17:30
Vrijdag 10:00 17:30
Zaterdag 10:00 16:00
Zondag Gesloten

    Naam *

    Email *

    Telefoon *

    Onderwerp *

    Uw bericht of vraag *