Luchtbevochtigers

Een luchtbevochtiger voorkomt droge en slechte luchtcondities welke vaak de oorzaak kunnen zijn van allerhande klachten in woon- en werksituaties. Een te droge lucht wordt o.a. veroorzaakt doordat in koudere perioden de lucht niet alleen droger is maar ook de centrale verwarming in huizen en kantoren volop werkt waardoor de lucht extra droog wordt. Tevens is het in de zomerperiode mogelijk dat de aanwezige airconditioning de lucht niet alleen koeler maar ook droger maakt. In beide gevallen kunt u met behulp van een luchtbevochtiger de ideale luchtvochtigheid in uw woning of kantoor behouden. De ideale luchtvochtigheid in de winterperiode is 50% R.V. - 55% R.V. Dit is af te lezen op een hygrometer.

In onze showroom hebben wij meerdere types te bezichtigen en kunnen wij u voorlichten over welke luchtbevochtiger er het beste bij uw woonsituatie past.

Gevolgen van droge lucht

In beide gevallen gaat deze droge lucht vocht onttrekken uit haar omgeving, ook mensen gaan extra vocht verdampen. Een 'te droge lucht' uit zich al snel in de vorm van prikkelende ogen, irriterende lenzen, schrale lippen, een droge huid, hoofdpijn en een gevoel van algemene lusteloosheid. Niet alleen de gezondheid staat op het spel. Ook planten, meubels, antiek, parket, schilderijen en muziekinstrumenten kunnen door een lage relatieve luchtvochtigheid beschadigen. Denk hierbij aan krimpend, scheurend hout en loslatende lijmverbindingen. Tevens vormt er zich in de ruimte statische elektriciteit.

Oplossing

Een goede manier om de luchtvochtigheid te verhogen is doormiddel van een luchtbevochtiger. Er zijn verschillende systemen om de luchtvochtigheid in een ruimte op de gewenste waarde krijgen.

Luchtbevochtiger aanbieding

Vloerenhuis Amsterdam heeft op dit moment een actie voor luchtbevochtigers.


Neem contact op

Heeft u een vraag aan Vloerenhuis Amsterdam? Wilt u iets kwijt? Of wilt u graag iets weten over de vloeren of één van de andere producten die wij bieden? Door gebruik te maken van onderstaand formulier, kunt u een bericht naar Vloerenhuis Amsterdam sturen.

Openingstijden

Maandag 13:30 17:30
Dinsdag 10:00 17:30
Woensdag 10:00 17:30
Donderdag 10:00 17:30
Vrijdag 10:00 17:30
Zaterdag 10:00 16:00
Zondag Gesloten

    Naam *

    Email *

    Telefoon *

    Onderwerp *

    Uw bericht of vraag *