PVC Vloeren

Bij een PVC vloer wordt vaak gedacht aan het beruchte 'zeiltje in de keuken'. Dit geeft echter een totaal verkeerd beeld van deze hoogwaardige vloeren. Een PVC vloer kenmerkt zich namelijk door haar karakteristieke, natuurlijke uitstraling en slijtvastheid. Van breed tot smal, uitgevoerd met een V-Groef of helemaal naadloos, bij een PVC vloer zijn de mogelijkheden bijna onbeperkt.


PVC vloeren zijn vaak nauwelijks te onderscheiden van een echte houten vloer en zijn, mede daarom, enorm in opmars. Daarnaast is de gevoelstemperatuur van een PVC vloer hoger dan die van een laminaatvloer. De toepasbaarheid op vloerverwarming is uiteraard ook een enorm voordeel door zijn lage RC-waarde.

Een PVC vloer is verkrijgbaar in een uitvoering met een click systeem (met een opbouw zoals een laminaatvloer) of in een losse PVC strook die direct verlijmd wordt op de bouwvloer. Het voordeel van een click systeem is dat de vloer verhuisbaar blijft en net zo makkelijk te leggen is als een laminaatvloer. Dit systeem kan ook geplaatst worden op bijvoorbeeld een houten bouwvloer, inclusief bijbehorende geluidsisolatie bij eventuele benedenburen.

De direct verlijmbare stroken hebben vooral voordelen in combinatie met een vloerverwarmingsinstallatie, vanwege de lage warmteweerstand. Door de geringe dikte van de stroken moet de ondervloer in de meeste gevallen geëgaliseerd worden om doortekening te voorkomen.

 • Amtico
  verlijmd PVC
 • Therdex visgraat
  verlijmd PVC
 • Douwes Dekker
  PVC
Amtico plak pvc vloeren op vloerverwarming zijn de beste PVC vloeren van Amsterdam

Amtico verlijmd PVC - Commercieel gebruik

Waarom Amtico?Omdat ze de visie hebben om een luxe uitstraling te combineren met vinyl. De visie die een markt heeft gecreëerd voor designers voor vloerbedekking om iets te maken wat niet alleen mooi is maar ook flexibel en duurzaam.Dat is de reden waarom ze de marktleider zijn! Britse excellence noemen ze dat.Alles is mogelijk in verschillende kleuren. Tegelstructuur, hout, egale kleuren etc.

Therdex visgraat

Therdex visgraat, leverbaar in 6 verschillende kleuren waarvan 4 natuurlijke tinten, 1 grijze en 1 zwarte visgraatvloer.De afmetingen zijn enorm! 60,96 x 15,24cm en slechts 2,5mm dik. De vloer heeft een geborstelde structuur en voelt en lijkt daarom op echt hout. De Therdex PVC vloer heeft rondom een velligkant/v-groef.De PU toplaag bedraagt 0,55mm waardoor deze visgraat niet alleen mooi is maar ook ijzersterk. De vloer haalt de dlijtklasse 23, 33 en 42.

Douwes Dekker PVC

PVC van Douwes DekkerStroken en tegels van PVC zijn een moderne versie van het oude ‘zeil’ van de rol. Het PVC (ook wel ‘vinyl’ genoemd) is verlijmd op een stabiele drager met kliksysteem. Deze vloeren worden ‘zwevend’ gelegd. Het PVC is afgewerkt met een doorzichtige duurzame PU-beschermlaag. De vloeren voelen warm aan en zijn zeer geluidsarm; ook naar uw benedenburen toe. Een mooie aanvulling voor uw bovenverdieping, keukenvloer of zelfs uw woonkamer.

Neem contact op

 • Parnassusweg 216, 1076 AV Amsterdam
 • Telefoon: +31 (0)20 662 65 21
 • E-mail: info@vloerenhuis.nl
Heeft u een vraag aan Vloerenhuis Amsterdam? Wilt u iets kwijt? Of wilt u graag iets weten over de vloeren of één van de andere producten die wij bieden? Door gebruik te maken van onderstaand formulier, kunt u een bericht naar Vloerenhuis Amsterdam sturen.

Openingstijden

Maandag2e Pinksterdaggesloten
Dinsdag10:0017:30
Woensdag10:0017:30
Donderdag10:0017:30
Vrijdag10:0017:30
Zaterdag10:0016:00
ZondagGesloten
Naam *

Email *

Telefoon *

Onderwerp *

Uw bericht of vraag *

Facebook
LinkedIn
Instagram
Pinterest