Royal Dutch Floor

Royal Dutch floor is onze Nederlandse fabrikant van hoogwaardig parket. Zoals de naam het al aangeeft; Royale parketvloeren.


Royal Dutch Floor is een jong en dynamisch familiebedrijf (net zoals Vloerenhuis Amsterdam) dat zich onderscheidt door zijn kwalitatieve, innovatieve en duurzame productieproces van eikenhouten vloeren. Inmiddels is Royal Dutch Floor uitgegroeid tot een toonaangevend merk in de parketbranche. Met zijn uitgebreide en eigentijdse collectie aan duurzame houten vloeren biedt Royal Dutch Floor de basis voor elk interieur. Een Royal Dutch Floor koopt u voor het leven, daarom leveren wij de parketvloeren, zodat u gegarandeerd bent van uitstekend advies en vakkundige installatie.

Collectie

Royal Dutch Floor
 • Dutch Design
 • Dutch Classic
 • Dutch Vintage
 • Dutch Character
 • Dutch Castle

Royal Dutch Floor biedt de Dutch Design parketvloeren aan. Door de mooie strakke afwerking van het product en de verdieping van de kleur ontstaat er veel kleur variatie tussen de plankjes en creëert daarmee een modern parket. Ook te leveren is Visgraat en Hongaarse punt.
Europees Eiken parket in de sortering rustiek of Bis met breedtes tot 40cm leverbaar. Lamelparket keuze uit 11+4mm of 14+6mm toplaag.
Leverbaar in 14 verschillende kleur afwerkingen. Dit parket van Royal dutch floor is geschikt op vloerverwarming.
Royal Dutch Floor , de Dutch classic parketvloeren uit amsterdam en op vloerverwarming toepasbaar.

Dutch Classic is de basislijn van Royal Dutch Floor. Met een ruim aanbod uit egale natuurtinten, 3D afwerking en hoog glans lakken, is de Dutch Classic perfect in ieder interieur. De Dutch Classic is ook verkrijgbaar in patronen Visgraat en Hongaarse punt, in diverse afmetingen. De opbouw van de Classic is exact hetzelfde als van de Dutch Desing van Royal Dutch Floor. 11+4mm & 14+6mm toplaag. Het parket met de dunnere opbouw is goed geschikt voor op vloerverwarming. Parket op vloerverwarming is voor Royal Dutch Floor geen enkel probleem.
Royal Dutch Floor Jan van Amstel Amsterdam parket op vloerverwarming zwart parket

Royal Dutch Floor onderscheid zichzelf met de Dutch Vintage serie, door de ambachtelijke werkwijze waarbij ze een hand geschraapte afwerking verzorgen geven ze een authentieke uitstraling mee. Door de verschillende natuurlijke tinten past de Dutch Vintage in bijna ieder huis, zowel in een modern al een klassiek huis. Het parket heeft een breedte van 19 of 22cm een een opbouw van 11+4mm toplaag waardoor dit parket goed geschikt is op vloerverwarming.  
Royal Dutch Floor character Vloerenhuis Amsterdam parketvloer

Dik parket met 6mm toplaag

Dutch Character van Royal Dutch floor is de parketvloer met een dikke toplaag van wel 6mm. De meest robuuste vloer die elegant is met scheuren in het parket en noesten waardoor het de lijkt alsof het hout al jarenlang op zee heeft doorgebracht en lijkt op drijfhout. Dit ijzersterke parket komt totaal tot zijn recht in een oud landhuis, bruin-café of misschien wel bij u in huis. Het parket is van 19 tot 24cm breed te leveren in 8 verschillende variaties.
Royal Dutch Floor Castle Parket in Amsterdam bij Vloerenhuis

Stoere kasteelvloeren

Wie van een heuse kasteelvloer houdt kiest voor een Dutch Castle van Royal Dutch Floor. Het kenmerkt zich als een stoere, natuurlijk verweerde vloer. Kleurtinten geïnspireerd door aarde die helemaal samensmelten met het eiken parket. Een uitstraling van een eeuwenoude vloer met warmte. Kasteelvloeren van Royal Dutch Floor. 22cm brede vloeren met een rustiek uiterlijk, te verkrijgen in 14 verschillende kleurtinten.

Neem contact op

Heeft u een vraag aan Vloerenhuis Amsterdam? Wilt u iets kwijt? Of wilt u graag iets weten over de vloeren of één van de andere producten die wij bieden? Door gebruik te maken van onderstaand formulier, kunt u een bericht naar Vloerenhuis Amsterdam sturen.

Openingstijden

Maandag 13:30 17:30
Dinsdag 10:00 17:30
Woensdag 10:00 17:30
Donderdag 10:00 17:30
Vrijdag 10:00 17:30
Zaterdag 10:00 16:00
Zondag Gesloten

  Naam *

  Email *

  Telefoon *

  Onderwerp *

  Uw bericht of vraag *