BAUWERK PARKET

– Vloerenhuis Amsterdam –

In Amsterdam en omstreken zijn wij dé bekende Bauwerk dealer. Wij werken veel met de producten omdat dit de meest strakke vloeren zijn om te leggen en de beste parketvloer in combinatie met vloerverwarming.
Met 350+ Items heeft Bauwerk ook het grootste assortiment.

Bauwerk onderscheidt zich met haar Cradle to Cradle certificaat. Bewuste houtproductie van Bauwerk.

Bauwerk Parket

Als één van de marktleiders uit de Europese parket fabrieken bieden wij innovatie dat staat voor een gezond leven en het bewuste ontwerp vertaald naar de persoonlijke leefomgeving.

Het personeel van Bauwerk heeft passie voor hout en zijn nauw betrokken voor de perfectie van het product. Het Zwitserse traditionele bedrijf houdt zich bezig met het produceren van karakteristieke standvastige en precisie sinds 1935. Ze zijn tegelijk trots op hun originaliteit, innovatie is erg belangrijk voor het bedrijf , Duurzaamheid en Design.

Hoe wordt Bauwerk geproduceerd?

Uniek inkijkje in de fabriek van Bauwerk in Zwitserland: Kijk naar de Bauwerk film en volg het verhaal van het ruwe hout naar de hoog kwaliteit parket vloeren.

Bauwerk Parket is de meest innovatieve parket fabrikant van dit moment. ze lopen voor met hout op vloerverwarming maar ontvangen ook prijs naar prijs voor het design.

Bauwerk parket wint prijzen!

De meest innovatieve parket fabrikant is op dit moment Bauwerk Parket. Het werk wint prijs naar prijs met de talloze nieuwe designs zoals de Flow Editons, de Formpark, Formpark Mini en de Vintage vloeren. Inspiratie opdoen kan via deze link; klik hier.

Bauwerk Parket Trendpark, long plank goed te combineren met vloerverwarming

Formpark & Formpark Mini

Unieke afmetingen 570×190 en 380x190mm , combineren is leuk en origineel.
De mini is leverbaar in 570×190 en 380x190mm, Combineren tussen de Mini en de normale is niet mogelijk.

Bauwerk parket eiken oak 14 sortering

Casapark

Europees Eikenhout als lamelparket verwerkt, lange planken met breedtes van 139 t/m 221 mm en lengtes tot 2200mm! De Casapark heeft altijd een vast lengte maat zodat u alleen maar lange planken krijgt en dus geen variatie, om het zo ruimtelijk mogelijk te maken.

Villapark

Parket op vloerverwarming! Het kan uitstekend met de HDF drager en een toplaag van echt Eikenhout! Lange planken met een breedte van 190 mm en een RC-waarde van 0,049 en daarom dus uitermate goed geschikt voor op vloerverwarming.

Bauwerk Parket in Amsterdam met op de foto een Grigio cement look of gietvloer look van echt parket op vloerverwarming. Bauwerk kan het!

Flow Edition

Uit de trendpark afmetingen, 1450x130x11mm is de Flow Edition ontstaan, een zwarte vloer ‘Nero’ , een grijze cement of gietvloer look ‘Grigio’ of een witte vloer ‘Bianco’ met de Flow Editon van Bauwerk parket is het mogelijk.

Bauwerk Parket Trendpark, long plank goed te combineren met vloerverwarming

Trendpark

1450x130x11mm met een RC-waarde van 0,049 uitermate goed geschikt voor op vloerverwarming.

Vintage edition

Leuke mooie kleuren en tekeningen in het parket, voor wie naar wat meer uitdaging opzoek is.

Triopark

TrioPark, MultiPark en MonoPark zijn de 1, 2 en 3-strooks parketvloeren van Bauwerk. In primium sorteringen tot hele rustieke sorteringen in gelakt en geolied verkrijgbaar.

Bauwerk Eiken Quadrato visgraat parket gelegd en geleverd door het Vloerenhuis in Amsterdam. De kleur is Crema en de visgraat parketvloer is behandeld in de B-Protect van Bauwerk parket. Deze Vloer ligt in Castricum en is geleverd door Vloerenhuis Amsterdam.

Bauwerk Quadrato visgraat parket Crema

De Quadrato van Bauwerk is de modernste visgraat van het moment. De modernste kleur is uiteraard de Crema, een visgraat met een onbehandelde look. Naast de Crema (mat gelakte en UV gefilterde B-Protect) is er ook nog de kleur Farina B-Protect. Beide Quadrato kleuren van Bauwerk zijn erg populair, de Quadrato is ook onbehandeld te verkrijgen en is dus in iedere gewenste kleur mogelijk.  Quadrato oftewel kwart/vierkant is dus een verhouding van lengte en breedte van 1 op 4. 520x130x11mm zijn de afmetingen van de Quadrato van Bauwerk. Voor meer informatie ontvangen wij u graag in onze showroom.

Bauwerk Casapark eiken lamelparket 45 sortering in de kleur Crema B-Protect gelakte vloer. De vloer heeft wat weg van een onbehandelde uitstraling.

Bauwerk Casapark Crema B-Protect

De Crema is de kleur van dit moment! De ultra matte lak van Bauwerk zorgt ervoor dat het hout eruit ziet alsof het net geschuurd is, een onbehandelde uitstraling dus. De afmetingen van deze Casapark zijn; 2200x221x14mm. De Bauwerk Oak 221 Crema B-Protect. De B-Protect staat voor de UV gefilterde matte lak.  De sortering van de noesten noemen wij 45.

De Bauwerk ID-Strip is het item die u nodig heeft voor de verlengde garantie op de Bauwerk parket producten.

Bauwerk Garantie pakket en ID-strip

Als u kiest voor Bauwerk dan kiest u voor kwaliteit denk ook aan de verlengde garantie, een garantiepakket van 10 jaar! In het pakket zit een Bauwerk ID-Strip die wij vervolgens in uw vloer kunnen leggen en daarmee het Bauwerk verhaal compleet maakt. In het pakket zitten ook onderhoudsmiddelen en schoonmaakproducten om uw vloer in top-conditie te houden.

Projectfoto’s te zien op onze Portfolio.

Neem contact op

Heeft u een vraag aan Vloerenhuis Amsterdam? Wilt u iets kwijt? Of wilt u graag iets weten over de vloeren of één van de andere producten die wij bieden? Door gebruik te maken van onderstaand formulier, kunt u een bericht naar Vloerenhuis Amsterdam sturen.

Openingstijden

Maandag 13:30 17:30
Dinsdag 10:00 17:30
Woensdag 10:00 17:30
Donderdag 10:00 17:30
Vrijdag 10:00 17:30
Zaterdag 10:00 16:00
Zondag Gesloten

    Naam *

    Email *

    Telefoon *

    Onderwerp *

    Uw bericht of vraag *