Producten

Parket leveranciers

Lamelparket, massief houten planken, tapis, systeemplanken, duoplanken, plankenvloeren en fineerparket.
Wij werken met fabrikanten die FSC zijn; Verantwoord bosbeheer
Het FSC-systeem zorgt ervoor dat de bossen op onze wereld door middel van verantwoord bosbeheer behouden kunnen blijven. Met verantwoord bosbeheer doelen wij op bescherming van het leefgebied van planten en dieren en respect voor de rechten van de lokale bevolking en bosarbeiders.

Onze merken; Bauwerk, LaLegno, Albers Parket, Royal Dutch Floor, Lieverdink parket, Kerkhofs, Hollandsche vloeren en Top-line.

Lederen vloeren en wanden

van het merk Alphenberg Leather. MASTERS IN LEATHER SINCE 1978, Het is voor ons vanzelfsprekend om met kwalitatief hoogwaardige producten te werken die op een verantwoorde manier geproduceerd zijn.

Laminaat

Leveren wij van het Nederlandse merk Douwes Dekker en het Belgische Quick step. Beide zijn hoogwaardige aanbieders op het gebied van laminaat. Het laminaat dat wij aanbieden is daarom ook niet te vinden bij bouwmarkten.


FSC Forests For all Forever
Bauwerk onderscheidt zich met haar Cradle to Cradle certificaat. Bewuste houtproductie van Bauwerk.
Floorscore is floor score voor uw vloer. Als dit certificaat op de vloer zit betekend het dat de productie groen is.

 • Royal Dutch Floor
 • Grigio
  Grigio Parket
 • Bauwerk Parket
  Bauwerk parket
 • LaLegno
  LaLegno Parker
Royal Dutch Floor, your home is your castle. Parketvloeren in Amsterdam van een Nederlandse fabrikant.

Royal Dutch Floor

Royal Dutch Floor (RDF) is een puur Hollands product. Royal Dutch floor onderscheidt zich met 5 verschillende collecties;
 • - Dutch Castle , kasteelvloeren stoer en natuurlijk.
 • - Dutch Character, Robuuste vloeren.
 • - Dutch Classic is de basiscollectie.
 • - Dutch Design, een moderne vloer met diepte.
 • - Dutch Vintage, herleefde ambacht.
Wat is er nou leuker dan een puur Nederlands product in uw huis? Royal Dutch Floor biedt het! Wij zijn daarom dé Royal Dutch Floor dealer van Amsterdam.
Grigio vloeren, verouderd parket in lamelparket, verouderd visgraat en verouderde hongaarse punt. Leverbaar in Amsterdam bij Vloerenhuis.

Grigio Parket

Sherrezade en Grigo, verouderd parket van een top kwaliteit. De mooiste verouderde vloeren die wij u kunnen bieden. De uitgebreide collectie van verouderde vloeren kunt u bij ons in de showroom bewonderen. Wilt u meer informatie over het product?
Bauwerk parket in Amsterdam, daarvoor kunt u geweldig goed terecht bij Vloerenhuis Amsterdam. Bauwerk parket is onder andere goed toepasbaar op vloerverwarming.

Bauwerk Parquet

Bauwerk parket is het zwitserse topmerk voor al uw houten vloeren. Als één van de meest toonaangevende parketfabrikanten in Europa, bieden wij een innovatief assortiment dat staat voor gezond leven en een ontwerp op maat.
LaLegno parket is één van onze leveranciers. Deze mooie eiken lamel parket vloeren zien er mooi uit en heeft een uitgebreide collectie.

La Legno

LaLegno, oftewel HetHout. Lamelparket van LaLegno , eiken houten vloeren in planken, visgraat en hongaarse punt leverbaar.

Neem contact op

Heeft u een vraag aan Vloerenhuis Amsterdam? Wilt u iets kwijt? Of wilt u graag iets weten over de vloeren of één van de andere producten die wij bieden? Door gebruik te maken van onderstaand formulier, kunt u een bericht naar Vloerenhuis Amsterdam sturen.

Openingstijden

Maandag 13:30 17:30
Dinsdag 10:00 17:30
Woensdag 10:00 17:30
Donderdag 10:00 17:30
Vrijdag 10:00 17:30
Zaterdag 10:00 16:00
Zondag Gesloten

  Naam *

  Email *

  Telefoon *

  Onderwerp *

  Uw bericht of vraag *