Masters Expo 2023 X Vloerenhuis Amsterdam

Het Vloerenhuis Amsterdam is op de Masters Expo in de RAI, kom jij ook?

Over precies één week start de meest premium zaken beurs van Europa, de Masters Expo in Amsterdam. Maar liefs 40.000 bezoekers ervaren ieder jaar weer het meest bijzondere aanbod op het gebied van modern luxery en future proof business. Ook dit jaar keert het evenement traditiegetrouw terug in de RAI Amsterdam van 7 tot 11 december. Het Vloerenhuis Amsterdam neemt, net als 350 andere partijen, deel aan de beurs.

In samenwerking met onze partners op de stand laten we zien wat er mogelijk is op het gebied van maatwerk interieur. Dit is niet zomaar maatwerk, er wordt absoluut vakwerk geleverd! We werken met high-end materialen om te laten zien wat er mogelijk is, laat je omgeven door luxe en een ongekende uitstraling. De vloer die wij gaan leggen is dan ook een hele speciale Hongaarse punt. Het formaat van de Hongaarse punt is extra groot en in samenwerking met onze leverancier is er een speciale kleur ontwikkeld voor de Masters Expo. Benieuwd naar het resultaat? Kom bij ons langs en bezoek ons op stand nummer 220 in hal 12. Naast onze vloer is er nog veel meer moois te zien van onze partners. Neem contact op met jouw contactpersoon bij het Vloerenhuis of bestel je kaarten via: MASTERS EXPO.

Partners

Strakk | Studio Linda PolLSNTeun Ten Napel | MoresenzV-ZUGLuxery Fires | Alphenberg Leather | RAW Interiors | Roy VerstappenRapture Interior LuxeryCornelissen ProjectbegeleidingCarpetlinq B.V.

 

Delen:

Meer blogs

Fotorapportage: EXCELLENT woonbeurs – Ahoy Rotterdam

Benieuwd naar

Houten vloer onderhoud: hoe zit dit en wat is er voor nodig?

115 jaar – Vloerenhuis Amsterdam!

Afgelopen vrijdag, op 12 januari, vierde het Vloerenhuis Amsterdam een mijlpaal van ongekende betekenis – namelijk het 115 jarig bestaan!