Lederen vloeren van Alphenberg Leather

Alphenberg Leather in Amsterdam!
Uniek, onderscheidend, opmerkelijk, apart; het is allemaal al gezegd. Bovendien is het nog enorm mooi ook! De lederen vloeren en wandbekleding van Alphenberg maken uw woning, kantoor of winkel tot een lust voor het oog. Laat u inspireren door de lederen tegels van Alphenberg.
Met Alphenberg haalt u een bijzonder comfortabele vloer of wand in huis. Zowel de vloeren als de lederen wandbekleding zijn geluiddempend, eenvoudig schoon te houden en brandvertragend. Bovendien functioneert de vloer uitstekend in combinatie met vloerverwarming. Op zoek een Alphenberg dealer in Amsterdam dan bent u bij ons aan het juiste adres.


Van vloeren, wanden en plafonds tot zelfs het bekleden van een trap is mogelijk. Nieuw in het assortiment zijn de Alphenberg lederen karpetten. Deze serie karpetten wordt volledig met de hand op maat gemaakt.

Alphenberg verwerkt een afvalproduct en vervaardigt deze tot een hoogwaardig, biologisch stabiel product. De lederen vloeren en wandbekleding van Alphenberg zijn milieuvriendelijk gelooid en biologisch afbreekbaar. Bovendien zijn de vloer -en wandtegels van Alphenberg volledig recyclebaar. Op deze manier werkt Alphenberg conform de Cradle 2 Cradle norm, die voorschrijft dat alle restproducten hergebruikt moeten worden of milieuneutraal moeten zijn.

Vloerenhuis besteed extra aandacht aan het juiste onderhoudsadvies op maat. Een goed onderhouden laminaat of houten vloer staat namelijk garant voor jarenlang woonplezier. In de showroom in Amsterdam Zuid zijn veruit de meeste middelen en materialen op voorraad en met het juiste advies en bijbehorende middelen kunt u direct aan slag. Wilt u toch liever uw vloeronderhoud door Vloerenhuis uit laten voeren? Wij kunnen uw vloer vakkundig behandelen.

 • ALPHENBERG LEATHER
  ALPHENBERG LEATHER
Alphenberg leather is mooi voor uw vloer of wandbekleding met echt leer dit is te bewonderen bij Vloerenhuis Amsterdam

Alphenberg Leather is het resultaat van een continue zoektocht naar innovatieve toepassingen met leer. We vervullen geen behoefte.... we creëren hem. Alphenberg voegt een nieuwe dimensie toe aan het bekleden van vloeren en wanden met een unieke collectie tegels, gemaakt van 100% natuurlijk buffelleder.

Het leer

Of het nu een leren vloer of lederen wand betreft, leer moet er uitzien als leer. Alle huiden worden met de hand gefinisht om de natuurlijke kenmerken te accentueren. Hierdoor ontstaan de vele kleurschakeringen die het materiaal uniek maken. De lederen tegels zijn: - Brandvertragend - Geluiddempend - Eenvoudig te onderhouden

Toepassingen

Het toepassen van leder op de vloer of wand, geeft het interieur een chique en tegelijkertijd stoer karakter. Alphenberg maakt daardoor ieder woonhuis, winkel, restaurant of hotel tot en lust voor het oog. We zijn de ‘drager’ van het interieur. Vloeren, wanden, plafonds, tafels, kasten en haarden. Met Alphenberg kunt u vrijwel elk oppervlak bekleden en accentueren.

Milieu

De huiden die Alphenberg gebruikt komen van dieren die in de vrije natuur hebben geleefd en worden geconserveerd met moderne looistoffen. De looiing, verving en veredeling geschiedt op basis van biologisch afbreekbare stoffen. Op deze wijze wordt het restproduct van de vleesverwerkende industrie vermaakt tot een biologisch afbreekbaar materiaal.

Neem contact op

Heeft u een vraag aan Vloerenhuis Amsterdam? Wilt u iets kwijt? Of wilt u graag iets weten over de vloeren of één van de andere producten die wij bieden? Door gebruik te maken van onderstaand formulier, kunt u een bericht naar Vloerenhuis Amsterdam sturen.

Openingstijden

Maandag 13:30 17:30
Dinsdag 10:00 17:30
Woensdag 10:00 17:30
Donderdag 10:00 17:30
Vrijdag 10:00 17:30
Zaterdag 10:00 16:00
Zondag Gesloten

  Naam *

  Email *

  Telefoon *

  Onderwerp *

  Uw bericht of vraag *