Laminaat

Laminaat is een onderhoudsvrije kunststof vloer met een toplaag in diverse fotoprints. Die fotoprints zijn te verkrijgen in echte houtkleuren maar ook in vele andere kleuren. De tussenlaag en onderlaag van de laminaatvloer zijn gemaakt van HDF, een zeer vormvaste en stabiele drager.


Veruit de meeste laminaat vloeren zijn uitgevoerd met een clicksysteem waardoor hij niet alleen verhuisbaar is maar ook veel makkelijker zelf te plaatsen. Vloerenhuis levert voornamelijk laminaat van de merken Douwes Dekker en Quick Step. Zeer hoogwaardig laminaat, geschikt voor het zwaarste gebruik. Met een fabrieksgarantie tot zelfs een leven lang.

De BerryAlloc High Tech laminaatvloeren zijn uitgevoerd met een HPL toplaag. Dit is een veel harder geperst kuntstof en extreem slijtvast. Deze vloeren hebben een levenslange garantie en worden door de slijtvastheid ook veel toegepast in bijvoorbeeld hotellobby’s of theaters.

Door de clickverbining is laminaat uitstekend zelf te leggen. Volledig lijmvrij en direct beloopbaar na plaatsing. Indien er een geluidsisolatie eis is (vaak 10db), kan laminaat op een speciale ondervloer gelegd worden. Zo wordt voldaan aan de gestelde eis. Om het compleet te maken is voor elke laminaatkleur een afwerking of plint verkrijgbaar.

Vloerenhuis besteed extra aandacht aan het juiste onderhoudsadvies op maat. Een goed onderhouden laminaat of houten vloer staat namelijk garant voor jarenlang woonplezier. In de showroom in Amsterdam Zuid zijn veruit de meeste middelen en materialen op voorraad en met het juiste advies en bijbehorende middelen kunt u direct aan slag. Wilt u toch liever uw vloeronderhoud door Vloerenhuis uit laten voeren? Wij kunnen uw vloer vakkundig behandelen.

 • Quick Step
  Quick Step
 • Douwes Dekker
  Douwes Dekker
Quick step laminaat in Amsterdam bekijken en bewonderen kan bij Vloerenhuis Amsterdam

Floor Designers

Quick-Step vloeren: het begin van een mooi verhaal... Samenwonen, babyplannen, gewoon zin in iets anders ... Wat de reden van je volgende project ook is, je vloer komt hoog op je checklist te staan. Hij vormt zowel letterlijk als figuurlijk de basis van je interieur en een nieuwe start voor jou en je geliefden. Ben je klaar om aan een mooi verhaal te beginnen?

Karakter in huis

Douwes Dekker Laminaat collectie Deze vloer is al 20 jaar voor veel mensen een begrip. Laminaat bestaat uit een met kunsthars geïmpregneerde decorlaag op een stabiele, watervaste HDF-drager met kliksysteem en wordt altijd ‘zwevend’ gelegd. Dit kan ook op vloerverwarming en –koeling. Deze vloeren zijn uitstekend bestand tegen krassen, vallende voorwerpen en vlekken, extreem slijtvast, onderhoudsarm en heel gemakkelijk schoon te maken. In combinatie met de juiste ondervloer is laminaat ook geluidsarm. Niet alleen in de ruimte waar de vloer ligt, maar ook naar uw benedenburen toe. De decorlaag wordt gemaakt met de modernste druktechnieken, waardoor u kunt kiezen uit vele tientallen zeer natuurgetrouwe hout- en steendecors in diverse formaten en diktes. De Douwes Dekker®-dealers bieden voor alle vloeren bijpassende randafwerking.

Zo schitterend kan laminaat zijn

Neem contact op

Heeft u een vraag aan Vloerenhuis Amsterdam? Wilt u iets kwijt? Of wilt u graag iets weten over de vloeren of één van de andere producten die wij bieden? Door gebruik te maken van onderstaand formulier, kunt u een bericht naar Vloerenhuis Amsterdam sturen.

Openingstijden

Maandag 13:30 17:30
Dinsdag 10:00 17:30
Woensdag 10:00 17:30
Donderdag 10:00 17:30
Vrijdag 10:00 17:30
Zaterdag 10:00 16:00
Zondag Gesloten

  Naam *

  Email *

  Telefoon *

  Onderwerp *

  Uw bericht of vraag *