Plankenvloer

Met een plankenvloer haalt u niet alleen de natuur in huis maar ook een vloer die generaties mee kan gaan én alleen maar mooier wordt naarmate hij langer ligt. Een plankenvloer wordt geleverd met een messing-en-groefsysteem, waardoor de delen onderling te verlijmen zijn. Planken vloeren zijn leverbaar in een massieve uitvoering of vanuit de fabriek opgebouwd uit meerdere lagen. Deze vloeren zijn te verkrijgen in alle denkbare breedtes, houtsoorten, kleuren en afwerkingen.


De mogelijkheden bij een Eiken plankenvloer zijn eindeloos. Roken, verouderen, kleuren.. Elke behandeling geeft weer een ander uiterlijk. Daarnaast kan ook de sortering van het Eiken aangegeven worden. Van ‘Rustiek A/B’ met noesten tot 7cm, tot een noestvrije ‘Exquisit’ sortering. Frans Eiken wordt gekapt in bossen die beheerd worden door de Franse staat; duurzaam gekapt dus.

Een plankenvloer kan 3 tot 5 keer geschuurd en opnieuw behandeld worden. Na elke schuurbeurt ziet een vloer er uit als nieuw, én u heeft direct de mogelijkheid om de vloer een nieuwe kleur te geven.

Vloerenhuis besteed extra aandacht aan het juiste onderhoudsadvies op maat. Een goed onderhouden laminaat of houten vloer staat namelijk garant voor jarenlang woonplezier. In de showroom in Amsterdam Zuid zijn veruit de meeste middelen en materialen op voorraad en met het juiste advies en bijbehorende middelen kunt u direct aan slag. Wilt u toch liever uw vloeronderhoud door Vloerenhuis uit laten voeren? Wij kunnen uw vloer vakkundig behandelen.

Neem contact op

Heeft u een vraag aan Vloerenhuis Amsterdam? Wilt u iets kwijt? Of wilt u graag iets weten over de vloeren of één van de andere producten die wij bieden? Door gebruik te maken van onderstaand formulier, kunt u een bericht naar Vloerenhuis Amsterdam sturen.

Openingstijden

Maandag 13:30 17:30
Dinsdag 10:00 17:30
Woensdag 10:00 17:30
Donderdag 10:00 17:30
Vrijdag 10:00 17:30
Zaterdag 10:00 16:00
Zondag Gesloten

    Naam *

    Email *

    Telefoon *

    Onderwerp *

    Uw bericht of vraag *