Lamelparket

Lamelparket is een meerlaags-systeem, opgebouwd uit kruislings op elkaar gelijmde lagen van echt hout. Door dit kruislings verlijmen is krimpen en uitzetten nagenoeg uitgesloten. De toplaag van ca. 4mm vormt de laag van wat u te zien krijgt en is in de meest uiteenlopende houtsoorten en kleuren te leveren. In de meeste gevallen kan er gekozen worden voor een lak of een olie afwerking.


Lamelparket is geschikt om zwevend gelegd te worden. Op deze manier dragen ze minder geluid over naar beneden. Deze manier van leggen is uitermate geschikt wanneer u onderburen heeft. Met behulp van een speciale geluiddempende ondervloer wordt een contactgeluidsverbetering van 10 decibel gerealiseerd. Hiermee voldoet u aan de eisen die gesteld worden door de meeste VVE’s.

Vanwege het messing-en-groef- of clicksysteem dat gebruikt wordt is lamelparket verhuisbaar en uitstekend zelf te leggen. Lamelparket is al in de fabriek kant en klaar gelakt of geolied en hoeft dus ook niet meer geschuurd en behandeld te worden.

Een lamelparket kan in de meeste gevallen 2 of 3 keer geschuurd en opnieuw behandeld worden. Na elke schuurbeurt ziet een vloer er uit als nieuw, én u heeft direct de keus om de vloer een nieuwe kleur te geven.

Vloerenhuis besteed extra aandacht aan het juiste onderhoudsadvies op maat. Een goed onderhouden lamelparket vloer staat namelijk garant voor jarenlang woonplezier. In de showroom in Amsterdam Zuid zijn veruit de meeste middelen en materialen op voorraad en met het juiste advies en bijbehorende middelen kunt u direct aan slag met lamelparket leggen. Wilt u toch liever uw vloeronderhoud of het leggen van uw lamelparket vloer door Vloerenhuis Amsterdam uit laten voeren? Wij kunnen uw vloer vakkundig plaatsen!

 • Hout op vloerverwarming
 • Visgraat
  Lamel parket
 • Breedstrook
  Lamel parket
 • 3-strooks/2-strooks
  Lamel parket
Hout op vloerverwarming is een goede combinatie in Amsterdam bij Vloerenhuis Amsterdam.

Een parketvloer leggen op vloerverwarming is geen enkel probleem. Een massief houten vloer is daar uiteraard minder goed tegen bestemd maar met de komst van lamelparket , 2 of 3 laags systemen is hout op vloerverwarming mogelijk zonder problemen. Wij hebben een breed assortiment parket voor op vloerverwarming in onze showroom in Amsterdam. R-waardes van 0,049 t/m 0,1 zijn de beste waarden voor op vloerverwarming in combinatie met echt hout.

Visgraat

Onze merken visgraat in een systeem wat in meerdere lagen is opgebouwd zijn: LaLegno, Bauwerk Parket, Dennebos Flooring, Lieverdink. Doorgaans wordt een visgraat verlijmd aan de ondervloer en dus niet zwevend gelegd.

Breedstrook

LaLegno/Casapark Bauwerk

3-strooks/2-strooks

3 stroken op 1 plank Carelio Ceers (lieverdink)

Neem contact op

Heeft u een vraag aan Vloerenhuis Amsterdam? Wilt u iets kwijt? Of wilt u graag iets weten over de vloeren of één van de andere producten die wij bieden? Door gebruik te maken van onderstaand formulier, kunt u een bericht naar Vloerenhuis Amsterdam sturen.

Openingstijden

Maandag 13:30 17:30
Dinsdag 10:00 17:30
Woensdag 10:00 17:30
Donderdag 10:00 17:30
Vrijdag 10:00 17:30
Zaterdag 10:00 16:00
Zondag Gesloten

  Naam *

  Email *

  Telefoon *

  Onderwerp *

  Uw bericht of vraag *