Parket op vloerverwarming

Vloerverwarming met Hout, probleemloos?

Een probleemloze vloer zolang u het juiste product kiest. Een goede vloer is bijvoorbeeld een Bauwerk parketvloer, deze fabrikant maakt 2-laags vloeren die een Rc-waarde behalen van slechts 0,049. Hierdoor vliegt de warmte snel door het parket heen.

Vloerverwarming is een belangrijk thema in veel nieuwbouwhuizen maar ook steeds mer in bestaande gebouwen waar achteraf voerverwarming in wordt gebracht.
Vloerverwarming kan goed samen met parket, wij geven er zelfs garantie op. Hout blijft een natuurproduct en heeft altijd last van werking maar met de behaalde lage R-waarden is het beter toepasbaar dan ooit. Als u vloerverwarming overweegt zijn er een aantal belangrijke voordelen zoals meer ruimte in uw woning en een prettig leefklimaat door de vrijwel constante temperatuur.

We hebben tegenwoordig te maken met veel verschillende types vloerverwarming in combinatie met een houten vloer worden natbouw en droogbouw systemen veel toegepast. Een parketvloer i.c.m. vloerverwarming is geen enkel probleem.

Parket op vloerverwarming kan!

Parketvloeren i.c.m. een HDF onderlaag behalen zelfs een R-waarde van 0,049 m2 K/W.
Dat is extreem laag, de normale R-waarde voor een parketvloer moet zijn < 0,1 m2 K/W. De HDF onderkant bereikt daardoor dus de lage R-waarde waardoor het parket erg goed toepasbaar is op de vloerverwarming.

Meer weten over hout op vloerverwarming? Neem dan contact op of kom langs in onze showroom.

Neem contact op

Heeft u een vraag aan Vloerenhuis Amsterdam? Wilt u iets kwijt? Of wilt u graag iets weten over de vloeren of één van de andere producten die wij bieden? Door gebruik te maken van onderstaand formulier, kunt u een bericht naar Vloerenhuis Amsterdam sturen.

Openingstijden

Maandag 13:30 17:30
Dinsdag 10:00 17:30
Woensdag 10:00 17:30
Donderdag 10:00 17:30
Vrijdag 10:00 17:30
Zaterdag 10:00 16:00
Zondag Gesloten

    Naam *

    Email *

    Telefoon *

    Onderwerp *

    Uw bericht of vraag *