Fineerparket

Met een fineerparketvloer haalt u een echt houten parketvloer in huis, gecombineerd met de goede eigenschappen van laminaat. Fineerparket is namelijk net zo slijtvast en onderhoudsarm als een laminaatvloer maar door de echt houten fineerlaag heeft het de warmte en uitstraling van een parketvloer. Daarnaast is elke afzonderlijke plank uniek, zonder terugkerend patroon. Fineerparket is net als laminaat uitgevoerd met een clickverbinding en eenvoudig zelf te leggen, volledig lijmvrij.


Fineerparket bestaat uit een vormvaste HDF drager, waar een houten fineerlaag op verlijmd wordt. Deze lijm trekt gedeeltelijk door het fineer heen en maakt hem op die manier harder dan een normale houten parketvloer. Hierna wordt de fineerlaag afgewerkt met een vijf lagen dikke UV- laklaag, die tien tot vijftien jaar goed blijft bij gemiddeld woonkamergebruik.

Natuurlijk zijn de veel voorkomende houtsoorten allemaal vertegenwoordigd, in verschillende kleurafwerkingen. Maar omdat de fineerlaag dunner is dan een normale parketvloer kunnen ook de meest bijzondere houtsoorten gebruikt worden. Denk bijvoorbeeld aan Zebrano, Palissander, Teak maar ook Ebben en Imbuia zijn opgenomen in het assortiment.

Vloerenhuis besteed extra aandacht aan het juiste onderhoudsadvies op maat. Een goed onderhouden laminaat of houten vloer staat namelijk garant voor jarenlang woonplezier. In de showroom in Amsterdam Zuid zijn veruit de meeste middelen en materialen op voorraad en met het juiste advies en bijbehorende middelen kunt u direct aan slag. Wilt u toch liever uw vloeronderhoud door Vloerenhuis uit laten voeren? Wij kunnen uw vloer vakkundig behandelen.

Neem contact op

Heeft u een vraag aan Vloerenhuis Amsterdam? Wilt u iets kwijt? Of wilt u graag iets weten over de vloeren of één van de andere producten die wij bieden? Door gebruik te maken van onderstaand formulier, kunt u een bericht naar Vloerenhuis Amsterdam sturen.

Openingstijden

Maandag 13:30 17:30
Dinsdag 10:00 17:30
Woensdag 10:00 17:30
Donderdag 10:00 17:30
Vrijdag 10:00 17:30
Zaterdag 10:00 16:00
Zondag Gesloten

    Naam *

    Email *

    Telefoon *

    Onderwerp *

    Uw bericht of vraag *