TEAK VISGRAAT & BLOKPANEEL PARKET

Massief parket gelijmd en gespijkerd wordt Tapis genoemd. Deze exclusieve houtsoort en manier van leggen geeft de meest royale uitstraling aan uw woning. Een Teak Parketvloer is een houtsoort dat groeit in Zuid-Oost Azië. De houtsoort Teak (Tectona Grandis) Teak komt voornamelijk uit Molmein of uit Birma. Het top kwaliteit Teak komt daar vandaan. Deze Teak Blokpaneel parketvloer is gemaakt in een diagonale lijn door het huis heen om een groter effect te creëren. De Teak vloer is naturel geolied. Verschillende Teak vloeren zijn bij ons in de showroom te bewonderen.

Patroonvloer carreaux gelegd massief tapis vloer diagonaal gelegd in Amsterdam Zuid. Visgraat Carreaux paneel.
Teak tapis visgraat en carreaux paneel in het hart van Amsterdam Zuid.

TEAK TAPIS PARKETVLOER IN AMSTERDAM ZUID

Aan de Beethovenstraat in Amsterdam Zuid staat een prachtig appartement met veel details vanuit de bouwjaren, het huis is weer zoveel mogelijk in de originele staat terug gebracht met daarbij ook onze prachtige Teak Parketvloer. De charme van deze vloer is ongekend, deels door zijn diagonale leg wijze maar vooral door de warme en elegante uitstraling van deze vloer. Teak vloeren zijn bijzonder en zult u niet vaak tegenkomen als parketvloeren want deze buitengewone exclusieve vloeren zijn helaas niet voor iedereen besteed. U bent van harte welkom in onze showroom om unieke Teak parketvloeren te bewonderen.

Teak visgraat parket vloer met band en bies in Amsterdam Zuid aan de Beethovenstraat.
Visgraat en blokpaneel of carreaux paneel tapis gelegd massieve visgraat parketvloer in Amsterdam Zuid.
Diagonaal gelegde carreaux paneel vloer tapis gelegd met visgraat parket in de hal. Amsterdam Zuid.

EXCLUSIEF TEAK VISGRAAT PARKET EN BLOKPATROON VLOER

Wat een vertoning, de entree belegd met Teak Visgraat parket , afgewerkt met een band en bies. Tussen de ruimtes een Teak houten drempel gemaakt van hetzelfde massieve hout. In de aansluitende ruimtes, de kunst galerij en de woonkamer een Teak blokpaneel ook weer afgewerkt met de band en bies. Dit is waar ons personeel vrolijk van wordt, het leggen van ambachtelijk parket, massief, gespijkerd en gelijmd op een houten ondervloer. U ziet het toch ook? Deze vloer heeft klasse!

TEAK VISGRAAT PARKET IN DE ENTREE

In de entree in een mooi appartement in Amsterdam Zuid ligt deze Teak Visgraat parket, De vloer verwelkomt iedere gast met zijn uitstraling van meer dan alleen een welkomstgevoel. Dit knap stukje parket is ook te bewonderen in onze showroom, daar kunt u zien welke mogelijkheden met Teak parketvloeren nog meer mogelijk is.