Verouderde Hongaarse punt

  • – Visschersmarkt te Harderwijk –

  • HONGAARSE PUNT in het centrum van Harderwijk. Deze verouderde Eikenhouten Hongaarse punt sluit naadloos aan bij deze herenwoning aan de Visschersmarkt in Harderwijk. Doordat de parketvloer is getrommeld heeft deze een ‘versleten’ verouderde uitstraling. Dit massieve plankje Eiken wordt gespijkerd en verlijmd aan een spaanplaat ondervloer.
    Het verschil tussen een visgraatvloer en een Hongaarse punt is heel duidelijk, de visgraat is een rechthoekig plankje en de hongaarse punt is in verstek gezet, of in 45 of in 60 graden.
op zoek naar een Hongaarse punt die verouderd is in Amsterdam? Kom naar Vloerenhuis.
Verouderde hongaarse punt in het centrum van Harderwijk, gelegd en geleverd door Vloerenhuis Amsterdam. Bezoek onze showroom.
Hongaarse punt in zijn puurste vorm Tapis gelegd.

Wilt u deze verouderde Eiken Hongaarse punt zien?

  • – Kom langs in onze showroom in Amsterdam aan de Parnassusweg 216 –

  • Ons rayon in niet Alleen Amsterdam, wij opereren in heel Nederland. De steden en alles wat daarbij komt zijn wij gewend, van het parkeren tot aan het huis in 2 delen doen is voor ons niet nieuw. Woningen op een verdieping zonder tuin of schuur kunnen niet altijd worden leeg geruimd. Wij leggen de vloer dan in 2 delen waardoor er intern verhuisd kan worden.
    Deze parketvloer is ook geschikt op vloerverwarming, i.c.m. een Eiken Mozaik ondervloer is de vloer slechts 14mm dik.
    Deze parketvloer als 2-laags product bestellen kan ook, dan wordt de vloer verlijmd en niet gespijkerd en is de vloer net zo goed of misschien zelfs beter toepasbaar voor op vloerverwarming.
4
vissersmarkt harderwijk daar ligt deze hongaarse punt een echt houten vloer
5
Hongaarse punt in 45 of 60 graden te vinden in Amsterdam