LaLegno Riesling | Mat gelakt eiken met een onbehandelde uitstraling

In Amstelveen ligt een mooie eikenhouten parket vloer gelegd door Vloerenhuis Amsterdam. Dit mooie eiken parket staat prachtig in de woning.
Eiken parket die mat gelakt is en daardoor een onbehandelde uitstraling heeft. Eiken houten vloer nodig? Kom langs bij Vloerenhuis Amsterdam
Eiken houten vloer die mat gelakt is in een woonkamer in Amstelveen
Skylt look behandelde parketvloer plankenvloer in Amstelveen

Mat gelakt parket met een onbehandelde look / Skylt look

De trend op het gebied van vloeren is de onbehandelde look, deze uitstraling is de uitstraling van vers geschuurd hout. Eigenlijk zou dit de kleur naturel moeten heten maar die kleur benaming is al gekaapt voor alle ‘traditionele’ eiken kleuren. Door het aanbrengen van een transparante olie wordt de plank donkerder en zal een gele tint krijgen. Daardoor veranderd de kleur van het echte Eiken. Wilt u geen gele traditionele kleur kies dan voor een vloer met een onbehandelde uitstraling zoals deze LaLegno Riesling parketvloer. De kleur is identiek aan de bekende Skylt kleur van RigoStep. Deze Nederlandse uitvinders hebben dé manier gevonden om een parketvloer goed te beschermen met een ultramatte lak die ook nog eens onzichtbaar is en dus niet glimmend is.

Parket met huisdieren zoals een hond, geen probleem met deze matte sterke lak. Dit is eiken parket en heeft een onbehandelde look.

Convectorput rooster

Een mooi rooster maakt de vloer helemaal af, kies altijd voor hetzelfde hout en afwerking voor het mooiste resultaat. Een afwerking zonder metalen hoeklijnen zijn uiteraard het mooiste, wij gaan en staan voor kwaliteit.

Honden en parket

Huisdieren waaronder honden maken de vloer helaas vies, op momenten wanneer u even niet thuis bent of niet kijkt kunnen deze viervoeters de grootste ellende aanrichten aan uw parketvloer. Kies daarom altijd voor een sterke bescherming waaronder een matte lak, doordat de vloer mat is behandeld met olie of lak zullen krassen minder snel zichtbaar zijn. Lak ligt bovenop het parket en zal daardoor beter beschermen tegen vlekjes.