Bauwerk Monopark Oak 13 Mat gelakt

– Amsterdam Zuidas in de Intermezzo –

Op de Zuidas in Amsterdam worden veel parketvloeren gelegd, het beste is om te kiezen voor een Bauwerk Parketvloer. Een Amsterdamse woning met een Parketvloer van Bauwerk geniet van het optimale comfort doordat de warmtedoorlating extreem goed is, de lage Rc-waarde van 0,049 zorgt ervoor dat de parketvloer uitermate goed geschikt is voor op vloerverwarming. Deze Bauwerk parket vloer is slechts 9.5mm dik waarvan de onderkant HDF is en de toplaag van echt Eikenhout. Dit Zwisterse staaltje vakwerk zorgt ervoor dat u zorgeloos kunt kiezen voor een parketvloer op vloerverwarming.

In een nieuwbouw appartement in Amsterdam ligt deze parketvloer op vloerverwarming. Een houten vloer op vloerverwarming zonder probleem.
Stroken Eiken parketvloer in de kleur naturel.

Bauwerk Monopark en Unopark

Bauwerk parketvloeren in stroken gelegd, de afmetingen zijn 470x70x9.5mm is de Monopark en 470x70x11mm is de afmeting van de Unopark parketvloer. Door de lage dikte opbouw kunnen beide parketvloeren goed worden toegepast op vloerverwarming.

Een traditionele uitstraling in een modern jasje

Stroken parketvloeren is niet de trend van het moment, maar dat is niet belangrijk. Uw eigen smaak is belangrijker, u kiest een vloer die bij u past. Deze vloer is stijlvol, is naturel mat gelakt zodat deze ook goed toe te passen is in de keuken en heeft door zijn strakke pasvorm ook een moderne uitstraling.

De Bauwerk ID-Strip is het item die u nodig heeft voor de verlengde garantie op de Bauwerk parket producten.
De Bauwerk ID-Strip geeft u een extra garantie van 10 jaar. Het garantiepakket van Bauwerk parket.

BAUWERK GARANTIE PAKKET

Het leggen van parketvloeren is al een feest maar het echte feest is de aflevering. Bij ons krijgt u namelijk 10 jaar fabrieksgarantie van Bauwerk parket. U ontvangt daarbij onderhoudsmiddelen , schoonmaakmiddelen een Bauwerk ID strip en een lekker flesje wijn! Genieten vanaf het moment dat u bij ons in de showroom binnenstapt tot aan het leggen van de vloer. Wij ontzorgen u!

Bauwerk Monopark Eiken 470x70x9.5mm
In een nieuwbouw appartement op de Zuidas in Amsterdam ligt een prachtige eiken parketvloer van Bauwerk in Amsterdam.

BAUWERK MONOPARK OAK 13 MATT LACQUERED

De mat gelakte vloeren van Bauwerk parket geven een royale warme uitstraling. Deze uitgesorteerd parketvloer zonder spint of veel vlamtekeningen is exclusief te noemen. De afmetingen van de Bauwerk Oak Monopark vloer is een strip van 470x70x9.6mm met een R-waarde van 0,049. Deze vloer is rechtstreeks verlijmd op de anhydrietvloer. Bauwerk is de voorloper op het gebied van parket op vloerverwarming, met de jarenlange ervaring op vloerverwarming in Duitsland en Zwitserland weet Bauwerk precies hoe een vloer gefabriceerd moet worden om perfect gelegd te kunnen worden op Vloerverwarming. Meer zien wat Bauwerk parket te bieden heeft? kom naar ons inspiratiecentrum in Amsterdam Zuid. Vloerenhuis Amsterdam is de Bauwerk dealer van Amsterdam en omstreken.

BAUWERK PARKET MONOPARK EIKEN

Eurpees Eiken parketvloeren van Bauwerk, de Zwitserse leverancier die top kwaliteit levert op het gebied van vloeren op vloerverwarming. Deze Naturel mat gelakte Eiken strokenvloer is een vloer die een warme uitstraling geeft aan de woning. De vloer is gelegd in Amsterdam Zuid in de Intermezzo op de Zuidas. Een modern gebouw met vloerverwarming waar deze vloer geschikt voor is. De Bauwerk parket Monopark Oak 13 matt lacquered. Meer informatie over deze leverancier kunt u vinden op www.bauwerk.com

BAUWERK PARKET OP DE ZUIDAS IN AMSTERDAM

Op de Zuidas in Amsterdam treffen wij alleen maar zand-cement/anhydriet dekvloeren aan met daaronder vloerverwarming. Wij spelen hier goed op in door producten te leveren die uitermate goed geschikt zijn op vloerverwarming. Producten van Bauwerk bijvoorbeeld met producten die R-waarden (warmtedoorlaatbaarheid) van 0,049. Ruim onder het gestelde maximale. Deze parketvloer blijft daarom uitermate goed liggen op vloerverwarming. Benieuwd naar de producten van Bauwerk kom langs in onze showroom aan de Parnassusweg 216 in Amsterdam.