Bauwerk Casapark Oak Crema 45

– Europees Eikenhout in de sortering rustiek (45) mat gelakt in de kleur Crema –

Bauwerk Casapark eiken lamelparket 45 sortering in de kleur Crema B-Protect gelakte vloer. De vloer heeft wat weg van een onbehandelde uitstraling.

BAUWERK PARKET VLOER OP VLOERVERWARMING

Bauwerk Parket , Casapark 221mm breed in de kleur Crema. 45 is een rustieke sortering van het eiken parket.Door de perfecte pasvorm en de royale uitstraling heeft deze vloer het huis enorm opgeknapt! Bauwerk Parket is een Zwitserse fabrikant die zich richt op perfectie en een zo natuurlijk mogelijke uitstraling. Deze prachtige Bauwerk vloer is ook te bewonderen in onze showroom aan de Parnassusweg in Amsterdam. Als Exclusief Bauwerk parket dealer hebben wij een grote presentatie van de meest uiteenlopende lijn van Bauwerk parket.

Casapark van Bauwerk parket Eiken Oak Crema creme B Protect gelakt UV lak in Amsterdam.
Op zoek naar Bauwerk Parket in Amsterdam > Kom naar Vloerenhuis Amsterdam, Bauwerk Casapark houten vloeren.

BAUWERK PARKETVLOER IN DE KEUKEN

Je ziet het steeds meer, een open keuken! Mooi maar ook praktisch? Ja dat is het zeker, het is niet alleen het zwaarst belopen deel van het huis maar ook de plek waar de meeste kans is op knoeien van allerlei eten en drinken.
Kies voor een sterke afwerking, zoals deze UV-gelakte protect parketvloer. Doordat de lak ‘op’ het hout ligt zal er minder snel vuil intrekken en door de matte uitstraling vallen krassen niet op.

Een keukeneiland of keukenblok op een houten vloer is hier te zien op een vloer van Bauwerk parket in Amsterdam, natuurlijk bij Vloerenhuis Amsterdam.
Houten vloer combineren met zwart staal? Zoals te zien is dat prachtig. Een parketvloer nodig? Deze vloer ligt in Putten en is te verkrijgen bij Vloerenhuis Amsterdam.

EIKEN 2-LAAGS PARKET VAN BAUWERK PARKET

Europees Eiken parket! Het klinkt vanzelfsprekend maar er zijn maar weinig parketleveranciers die uitsluitend werken met Europees eikenhout. Bauwerk parket werkt hier wel mee en houdt de houtproductie perfect in stand met die mooie producten. Verzekerd zijn van een goed eindresultaat? , Kies voor Bauwerk Parket!

BAUWERK PARQUET AMSTERDAM

Bauwerk Parket Amsterdam zit gevestigd aan de Parnassusweg 216 in Amsterdam. Een soort shop in shop. Een uitgebreide Bauwerk parket collectie voor de liefhebbers van mooie houten vloeren. Kom langs bij Vloerenhuis Amsterdam en aanschouw deze mooie producten.