Amerikaans Noten stroken in de keuken

Excellent woonbeurs Rotterdam 2023

Het Vloerenhuis Amsterdam staat van 23 t/m 26 november op de Excellent woonbeurs in Ahoy Rotterdam, kom jij ook?

Op 23 november is het zover, de start van de Excellent woonbeurs! Samen met andere high-end bedrijven gaan we jullie laten zien wat er mogelijk is op het gebied van interieur, exterieur, lifestyle en woningaanbod. De Excellent woonbeurs draait om kwaliteit, juist dat sluit perfect aan bij het Vloerenhuis Amsterdam.

Onze vloer is te zien in één van de designerwoningen die ontworpen is door interieurarchitect Linda Pol. De designerwoning is tot in detail doordacht en er is niet bespaart op de materialen. De vloer die wij gaan leggen is dan ook een hele bijzondere houtsoort, namelijk: Mahonie. Bij Mahonie hout heb je waarschijnlijk direct een associatie met een klassieke stijl. En terecht! In onze designer woning gaan we wat anders laten zien, een Mahonie houten planken vloer met een modern uiterlijk. De planken zijn namelijk speciaal behandeld door Belgiqa en door de natuurlijke kleur en behandeling ontstaat er een unieke vloer. De verfijnde structuur van het Mahonie hout zorgt voor een ongekend effect.

Benieuwd naar het resultaat? Kom langs in hal 5, naast onze bijzondere vloer is er nog veel meer te zien van Alphenberg Leather, Strakk interieurbouw, RL Design, Daniëls Openhaarden, Moresenz, Albert Ten Apel, Dutch Walltextile Company, Van Besouw en Head-Boards. Neem contact op met jou contactpersoon bij het Vloerenhuis of bestel direct je kaarten via onderstaande link. Wat ons betreft, tot snel!

https://excellentmagazine.nl/woonbeurs/

Partners

Delen:

Meer blogs

Wat is het verschil tussen een visgraat en een Hongaarse punt?

Parket patronen – ken jij alle verschillende soorten?

Massief Parket: Duurzaam & Stijlvol Thuis

Welkom bij ons nieuwste blogartikel, waar we de schijnwerpers richten op een tijdloze keuze voor vloerbedekking – massief parket. Of je nu bezig bent met een nieuwbouwproject, een renovatie overweegt of gewoon je interieur wilt upgraden, massief parket is een uitstekende optie om een vleugje elegantie en warmte aan je huis toe te voegen.