Vloerenhuis Showroom

Update showroom 2021

Sinds de verhuizing in 2008 van de Willemsparkweg 74 (waar nu GEORGE W.P.A. gevestigd zit) heeft de tijd zeker niet stilgestaan, sterker nog de showroom is ieder jaar wel aan verandering onderhevig maar deze keer ging echt alles op de shop.

 

de vernieuwde showroom

Enorme ingrepen zijn gedaan om dit resultaat te bereiken.

Qua uitstraling zijn we echt naar een 2.0 versie gegaan. De hele gevel is veranderd waardoor de ingang nu in het midden zit en er symmetrie aangebracht is in de showroom. Via een ladder patroon in het midden loop je rechtstreeks naar de balie waar je door één van onze enthousiaste collega’s ontvangen wordt.

“Een showroom die luxe kwaliteit en elegantie uitstraalt.”

De balie en de achterwand is bekleed met Alphenberg leather, er zijn nieuwe vloeren ingekomen van het premium merk Bauwerk Parket, nieuwe kasten door Dermul en alle wanden zijn behandeld met betonciré van Bouw stukadoor. De pui is verplaatst naar het midden van de showroom en vervangen door 2 openslaande deuren en voor de rest zijn natuurlijk alle puntjes op de ï gezet.

Delen:

Meer blogs

Wat is het verschil tussen een visgraat en een Hongaarse punt?

Parket patronen – ken jij alle verschillende soorten?

Massief Parket: Duurzaam & Stijlvol Thuis

Welkom bij ons nieuwste blogartikel, waar we de schijnwerpers richten op een tijdloze keuze voor vloerbedekking – massief parket. Of je nu bezig bent met een nieuwbouwproject, een renovatie overweegt of gewoon je interieur wilt upgraden, massief parket is een uitstekende optie om een vleugje elegantie en warmte aan je huis toe te voegen.