Vloerenhuis Showroom

Update showroom 2021

Sinds de verhuizing in 2008 van de Willemsparkweg 74 (waar nu GEORGE W.P.A. gevestigd zit) heeft de tijd zeker niet stilgestaan, sterker nog de showroom is ieder jaar wel aan verandering onderhevig maar deze keer ging echt alles op de shop.

 

de vernieuwde showroom

Enorme ingrepen zijn gedaan om dit resultaat te bereiken.

Qua uitstraling zijn we echt naar een 2.0 versie gegaan. De hele gevel is veranderd waardoor de ingang nu in het midden zit en er symmetrie aangebracht is in de showroom. Via een ladder patroon in het midden loop je rechtstreeks naar de balie waar je door één van onze enthousiaste collega’s ontvangen wordt.

“Een showroom die luxe kwaliteit en elegantie uitstraalt.”

De balie en de achterwand is bekleed met Alphenberg leather, er zijn nieuwe vloeren ingekomen van het premium merk Bauwerk Parket, nieuwe kasten door Dermul en alle wanden zijn behandeld met betonciré van Bouw stukadoor. De pui is verplaatst naar het midden van de showroom en vervangen door 2 openslaande deuren en voor de rest zijn natuurlijk alle puntjes op de ï gezet.

Delen:

Meer blogs

Fotorapportage: EXCELLENT woonbeurs – Ahoy Rotterdam

Benieuwd naar

Houten vloer onderhoud: hoe zit dit en wat is er voor nodig?

115 jaar – Vloerenhuis Amsterdam!

Afgelopen vrijdag, op 12 januari, vierde het Vloerenhuis Amsterdam een mijlpaal van ongekende betekenis – namelijk het 115 jarig bestaan!