Cabbani , custom made parketvloeren

 – by Decospan –

Het logo van Cabbani parket vloeren in Amsterdam
Cabbani parket vloeren op vloerverwarming in Amsterdam (14)
Cabbani parket vloeren op vloerverwarming in Amsterdam (13)
Cabbani parket vloeren op vloerverwarming in Amsterdam (9)
Cabbani parket vloeren op vloerverwarming in Amsterdam (11)

AMBACHT

De manier productie tot aan de selectie van het hout wordt zorgvuldig en veel aandacht besteed.
Frans Eiken parketvloeren , het Eikenhout uit Frankrijk staat bekend om het mooiste hout, waar andere leveranciers dat passeren en opzoek gaan naar een voordeliger groeigebied zal Cabbani altijd bij de oorsprong van het Eikenhout blijven, in Frankrijk.

Cabbani parket op vloerverwarming

Cabbani specialiseert zich op dit gebied. Parketvloeren van Cabbani kunnen zowel zwevend als vast verlijmd worden aan de ondergrond. Vloerverwarmingssystemen zijn vaak i.c.m. zand-cement of anhydriet. Als daarop de Cabbani producten worden verlijmd met als onderlaag HDF / Berken en als toplaag Frans Eikenhout dan wordt er een Rc-waarde van maximaal 0,08 behaald en dat met een toplaag van 3.2mm. Dunnere Frans Eiken toplagen van 2mm behalen zelfs een lage thermische weerstand van slechts 0,07. De toepasbaarheid op vloerverwarming is daardoor ongekend.

Graag tot ziens in onze showroom waarbij wij u onder het genot van een vers kopje koffie alles kunnen laten zien en voelen wat Cabbani is.

Met vriendelijke groet,

Vloerenhuis Amsterdam

Neem contact op

Heeft u een vraag aan Vloerenhuis Amsterdam? Wilt u iets kwijt? Of wilt u graag iets weten over de vloeren of één van de andere producten die wij bieden? Door gebruik te maken van onderstaand formulier, kunt u een bericht naar Vloerenhuis Amsterdam sturen.

Openingstijden

Maandag 13:30 17:30
Dinsdag 10:00 17:30
Woensdag 10:00 17:30
Donderdag 10:00 17:30
Vrijdag 10:00 17:30
Zaterdag 10:00 16:00
Zondag Gesloten
Naam *

Email *

Telefoon *

Onderwerp *

Uw bericht of vraag *